|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Za nie ma PK.
Jest milutko nie liczac kilku n00bow. NIE MA SKULLI JEJEJE |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Wady:
- Thiefy - nooby - lurerzy - blokerzy (ale tacy co blokują ciebie nie potwora ![]() - Utrudniony trening Zalety: - Brak PK |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() PK to jest właśnie zaleta Tibii. Zawsze jest adrenalina, że możesz być zabity przez PK.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Ja tam wole PvP. N00by się boją troche, thiefow jest mniej. Zdobywając lvl myslisz o tym, że im masz większy lvl tym mniej ludzi ci podskoczy... Reszte sam wymyśl
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziwię sie ludziom, którzy grają na nonPvp. To jakby cały czas siedzieć na Rookgaardzie - n00by, złodzieje i blokerzy są całkowicie bezkarni. Nie można mieć lootbaga nawet, bo okradną. Ale za to możesz sie czuć bezpieczny, bo nie ma PK. Chociaż to jest raczej wada, bo każdy z nas ma listę ludzi do zabicia. Niektórzy długą, niektórzy małą, ale musicie przyznać - na pewno siedząc na Rookgaardzie ktoś wam zablokował droge i żądał pieniędzy za przejście. Albo spamował zasłaniając cały ekran. I zapisaliście jego imię na kartce przyklejonej do monitora.
Podsumowując, nonPvP jest nudne. I jest tam pełno n00bów. I złodziei. I są bezkarni.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2004
|
![]() ja grałem na securze isarze i gram na danubii
jeśli sie zrobi wysoki lvl to na pvp jest super ale czeba pierw zrobić ten lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Pvp vs. NoN Pvp ? Blah.
Każdy z tych wymienionych wyżej ma swoje zalety i wady. Wybierzesz PvP ? Jesteś narażony na huntowanie, wojny, PK'ing etc. Musisz wziąść się w garść, trenować, nabijać lvl i wtedy gra staje się przyjemna. Jeśli nie możesz wytrzymać - idz na NoN-PvP...lecz ? Co tam znajdujesz - Zbierasz pół godziny lootbaga, warty jest on 2k+, biegniesz do sklepu, podbiega byle jaki koleś i Ci go bierze z przed nosa. Klikasz odruchowo atak (jeśli ma mniejszy lvl) i widzisz ładny napis: "You may not attack this person". Cholera bierze. No, ale cóż. Twój wybór. Btw. Chciałbym zauważyć, że zabijanie PK'erów na PvP to świetna zabawa =] i ma się z tego ogromną satysfakcję.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2004
|
![]() ja założyłem nawet o tym temat
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum