|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() O to i mój nowy fake story
(nie)krótki WSTĘP Dzicy ludzi od lat zamieszkiwali dżunglę ale teraz to się zmieni...Te prymitywne istoty płyną by podbić świat... ![]() Tak to ląd-to czego szukali. ![]() Choć wydaje się że dzicy ludzie nie mają nic wspólnegow tym teraz powiem to nic, potem zrozumiecie (taki głupi tekst ![]() Od dawien, dawna tego pięknego królestwa bronili piękni męszczyźni w błyszczących zbrojach,nikt nie dorównywał temu miastu nikt.Nawet największe siły nie potrafiły podbić tego pięknego miasta choć może są wyjątki... ![]() Tak!To oni małpoludy dzięki swojej liczbności i stylu walki... Trwa narada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koniec narad nastąpił.Główny dowódca Katalion Warskin opuszcza sale pogrążając się z zadumie ![]() Kilka minut później pod salą narad... ![]() Zdziwienie ogarnęło generała kiedy usłyszał te słowa jednak Warskin nie zwracał na to większej uwagi powiedział mu tylko kilka słów i pogrążył się w zadumie ![]() Wybierają się więc obaj do miasta a potem na mury... ![]() Szli właśnie gdy Rits musiał urwać słowo ponieważ jego mowę przerwał krzyk ![]() Krzyk mówił o tym że patrol który wyszedł z miasta 4 dni temu.Wraca! Niestety byli oni ranni albo raczej... ![]() Część II wstępu pt. "Żałoba" W poprzednim odcinku napisałem tak: "Niestety byli oni ranni albo raczej..." Teraz to dokończe: "Niestety byli oni ranni albo raczej..."ON! Tak okazalo się że z patrolu wróciała tylko jedna osoba! Warskin i Rits szybko przebiegli przez miasto i znaleźli sie pod brama od razu zobaczyli wołającego strażnika. ![]() Gdy doszli do straznika zobaczyli dowodce patrolu całego poranionego. Warskin spytał co sie stało jednak... ![]() ...tamten zaczął gadać coś bez sensu. Katalion (imie Warskina) pomyślał że mówi to co działo w starciu gdy patrol znalazł wroga. ![]() Warskin postanowił że go wezmą do szpitala (nie wiem jak to sie nazywało dawno temu ![]() ![]() Strażnik i Rits nieśli ciało a Warskin tarcze ![]() I doszli ![]() Gdy weszli do szpitala od razu go położyli i wezwali lekaża. Następnie Warskin wydał rozkazy a sam zajął się pozostałościa po partolu ![]() Spytał sie jak z nim i usłyszał że spotka go śmierć ![]() Po gdzieś około pół godziny zadał głupie pytanie do siebie na które odpowiedział mu lekarz ![]() Nagle usłyszał kroki żołnierzy ![]() Obrócił głowe w strone drzwi i ujrzał wchodzącego generała z oddziałem ![]() Następnie wszedł król i jego doradca i staneli koło łóżka. Król również spytał sie o stan pacjenta i usłyszał mniej dokładną odpowiedź niż Warskin ![]() Następnie zbadał go druid i uznał że nie żyje a król całkiem się załamał bo nie zyskał żadnych informacji ![]() Jednak główny dowódca się sprzeciwił mówiąc że mają troche ![]() A potem przyznał się do tego że jednak to nie daje im żadnej przewagi. Następnie król powiedział wszystkim aby się rozeszli ![]() Gdy Katalion szedł do domu zachwycał się miastem bo jak sądził widzi je ostatni raz ![]() Uwaga!Wstęp jest podzielony na kilka części więc to nie jest główna akcja. Robić dalsze części? Wiem że opisy i wszytko jest niechlujnie ale nie mam siły Ostatnio edytowany przez Danuneko - 20-09-2005 o 10:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Rób dalsze części bo zawsze można się pośmiać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
![]() Zapowiada się bardzo ciekawie... Ale fabuła w 2 części powinna zawierać wiele, wiele i jeszcze raz wiele bitwy. Ale jest 1 niedopracowanie. Kiedy jest narada w sali to 1 okno ma za sobą trawę a reszta inne podłoże.!!RÓB DALEJ!!
pomysł-10/10 ![]() fabuła-7/10 ![]() Ostatnio edytowany przez Zamiela Jr. - 16-09-2005 o 22:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() hmm.... Mi sie wydaję że powinneś robić dalsze ćzesci bardzo mnie to wciagnelo.Wiec bardzo cie prosze zrob dalsze czesci.
Ostatnio edytowany przez Ghero - 16-09-2005 o 22:13. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cos mi sie zdaje ze nadchodzi nowy fejkowiec jak Demongo, Crowal czy Avager
![]() Mam nadzieje ze nie przestaniesz robic po 2 czesci ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: LW
![]() |
![]() Mnie się podoba. Tylko że mógł byś zrobić troche więcej chumoru( jak np.w,,,orci atakują rookgard")Wtedy byś przyciągał wszystkich i sprawiał że czekają na następne cześci
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Czleku toz to jest wyje***e w kosmos xD juz sie nie moge dalszych czesci doczekac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Fajne. Na początku mi się wydawało że całkiem sam robiłeś tych małpoludów teraz już wiem jak. Rób dalej.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
![]() |
![]() niezle.. wrecz cudowne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziękuje za komentarze.
W następnej części najprawdopodobniej nie będzie jeszcze bitwy ale trzecia część powinna być już w całości poświęcona walce. Jeszcze się zobaczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() No,no,no ten fake jest zadziwiający...podoba mi się twój styl.
fabuła:8,5/10 wykonanie: 9/10 Słownie: Masz bujną wyobrażnię i sprawną rękę, o ile nie robiłeś to inną częscią ciała ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta część opisuje takie głupie zdarzenie na dzień przed bitwą więc nie jest jakaś fenomenalna
W poprzednim odcinku napisałem tak: "Niestety byli oni ranni albo raczej..." Teraz to dokończe: "Niestety byli oni ranni albo raczej..."ON! Tak okazalo się że z patrolu wróciała tylko jedna osoba! Warskin i Rits szybko przebiegli przez miasto i znaleźli sie pod brama od razu zobaczyli wołającego strażnika. ![]() Gdy doszli do straznika zobaczyli dowodce patrolu całego poranionego. Warskin spytał co sie stało jednak... ![]() ...tamten zaczął gadać coś bez sensu. Katalion (imie Warskina) pomyślał że mówi to co działo w starciu gdy patrol znalazł wroga. Potem Wiktor upadł. ![]() Warskin postanowił że go wezmą do szpitala (nie wiem jak to sie nazywało dawno temu ![]() ![]() Strażnik i Rits nieśli ciało a Warskin tarcze ![]() I doszli ![]() Gdy weszli do szpitala od razu go położyli i wezwali lekaża. Następnie Warskin wydał rozkazy a sam zajął się pozostałościa po partolu ![]() Spytał sie jak z nim i usłyszał że spotka go śmierć ![]() Po gdzieś około pół godziny zadał głupie pytanie do siebie na które odpowiedział mu lekarz ![]() Nagle usłyszał kroki żołnierzy ![]() Obrócił głowe w strone drzwi i ujrzał wchodzącego generała z oddziałem ![]() Następnie wszedł król i jego doradca i staneli koło łóżka. Król również spytał sie o stan pacjenta i usłyszał mniej dokładną odpowiedź niż Warskin ![]() Następnie zbadał go druid i uznał że nie żyje a król całkiem się załamał bo nie zyskał żadnych informacji ![]() Jednak główny dowódca się sprzeciwił mówiąc że mają troche ![]() A potem przyznał się do tego że jednak to nie daje im żadnej przewagi. Następnie król powiedział wszystkim aby się rozeszli ![]() Gdy Katalion szedł do domu zachwycał się miastem bo jak sądził widzi je ostatni raz ![]() Ta część jest żeby połączyć to się działo w pierwszej części i trzeciej części |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Ten fake jest Wywalisty!
Fabula 7/10 (musisz rozkrecic! ![]() Wykonanie 9/10 =)
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Flame Daniel
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
|
![]() FAJOWSKIE !EEK!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Nawet całkiem fajne tylko akcji za mało
Fabuła:8,5/10 Wykonanie:10/10 Ogółem:9,25/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Świat: Selena
Poziom: 18
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Pierwsza część była niechlujna,ale ta druga jest już porządnie zrobiona. Czekam na następne części.
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Fajne i kontynuuj aha i fajnie by bylo gdybys uploadowal swoja hitoryjke podobnie jak w "przygody orca vethiego" czyli w jedyn poscie =]
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oświeżam temat żeby ktoś skomentował.
Na razie nie biore sie za trzecią część (wstępu) bo niema komentarzy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |