|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Chciałbym się dowiedzieć parę rzeczy i postanowiłem stworyć nowy topic.
1.Chciałbym mieć mlvl ale nie bardzo wiem jak go uzyskać. (ponoć muszę sie udać do gildii rycków, gdzie to jest w Venore ?( i kupic czar , jaki ?? jak sie nazywa?? ) 2.Red skull - Co oznacza ?? 3.Dlaczego nie moge załozyć Broad Sword ? Mam wystarczalną ilość oz. 4.Co mógłbym zmienić w ekwipunku , przy oszczędnosciach ok 6k MY EQ: - Serpent Sword - Plate Armor - Dark Helmet - Brass Legs - Dwarven Shield - Scraf Edit: 5.Character deaths - gdzie moge swoje zobaczyc \ wiem ze na www.tibia.com tylko w jakim dziala czy coś.... PS. Jeżeli mozecie to piszcze odpowieć na jedno pytanie ja se jakoś to sklepje w jedną kupe. Bo narazie nie widze chętych do odpoiwedzi , a wydałoby się że to proste pytania ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() @L..i..S..e..K
1. Po prostu spalaj mane, jak najwiecej. 2. Red skull - veri evul player. Zabija. Czyli Pk - Player kiler. 3. Bo jest oburęczny ?? Zdejmij tarcze. 4. nic ![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A lokalizacje gildi rycków zobaczysz na tibii.pl jak klkiniesz venore.
A deathy zobaczy wchodząc na tibie.com --> index --> player info tu wpisujesz nick postaci Troche późno na te pytania na takim lv (wybrażam po ekwipunku)
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() 1. Jak Jedi napisał. Lokalizacje glidii knightów znajdziesz na tibia.pl
Jak/jaki kupić czar ? po kolei: "hi" "spells" "0" [wpisujesz mlvl, który posiadasz/na który chcesz kupić czar, że zaczynasz od mlvl 0, wybierasz "0"] Npc powinien podać ci listę dostępnych czarów. Myślę, że dalej sobie poradzisz. 2. Do tego co napisał Magus, dodam że zabicie takiego nie prowadzi za sobą żadnych konsekfencji [oprócz jego zemsty oczywiście], a on, padając zostawia cały noszony stuff [bp i cały ekwipunek]. 3. Yea. Broadswod jest dwuręczny. 4. Tutaj ciężko pomoc, nie koniecznie musimy znać ceny na twoim servie... Powinieneś zakupić Plate Legsy, w następnej kolejności pomyśleć o lepszym helmie i tarczy. 5. http://tibia.4players.de/community/?subtopic=characters <- click. W pole textowe wpisz nick gracza, którego informacje chcesz zobaczyć [m.in. deadsy] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1)czarny morzna tesz kupic dla knighta w Carlin
2)red scull to jest Pk Pk=zabija ludzi jak masz red sculla a cie zabjom wypada ci wszystko co masz na sobie 3)tego to ja niewiem ![]() 4)brass legs na plate legs dwarfen shild chociarz na Beholder shield serpent sword jak uzbeirasz pieniondze kup fire sworda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() 1)Czary mozna kupic w Venore i Carlin. I musisz cos jesc. Ten niebieski pasek pokazuje ile masz many. Jak kupisz 1 czar np "utevo lux" to musisz cos jesc i czekac az bedziesz mial 20 many. I wtedy wpisz "utevo lux" I tak w kolko
2)Red scull to jest PK ktorego mozna zabijac bez konsekfencji. A gdy go zabijesz to wypada z niego cale eq. 3)Broad Sword jest bronia 2 reczna wiec musisz sciagnac tarcze. 4)Lepiej na poczatku kupic plate legsy, a pozniej moze jakiegos drag shielda(nie wiem ile kosztuje na Hiberni) albo beholder shielda. A pozniej kup sobie fire sworda albo cos 5) Wejdz na www.tibia.com>> index>> player info i wpisz tam nick tej osoby ktora chcesz zobaczyc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Bardzo dzieki !!!
Ale myśle że stworzę sobie nową postać druida , bo straciłem dużo mlvl przez niewiedzę. Przy tym lvl powinienem miec 3-4. Jeszcze raz dzieki za chęci.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Wykopałem stary topic aby zadać jedno pytanko..
Gdzie moge Expić , moze gdzie to jest najbardziej opłacalne ?? Zbieram na Fs (20-25k) i mam zaledwie końćówkę ![]()
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() Ale przecież jest masa takich tematów, co do expienia Knightem. Przejrzyj sobie: Profesje i Potwory.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() Polecam dwarf sldiery w kopalni dwarfon kolo kazz i rob lootbagi z kuszami i dwarfen shieldami a pozatym mozesz bic cyce... mi 2 razy na 10 cycow halberd wypada a mona go za 400 gp w thais sprzedac....
i szybko fs bedzie
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Szczerze nie bardzo mogę odnaleść coś dla siebie
![]() Jak byś mógł mi przytoczyć jakiś fragmencik byłbym dozgonnie wdzienczny. Najlepiej koło \ na drodze z Venore do Kazo. Często chodzę koło Kazo do kopalni ale mi to się już nudzi. Oczywiście nie musi być ale nie myśle chodzić przez pół mapki do depo w Veno. Dzięki z góry i pozdrawiam wszystkich.