|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj jak wiadomo byl Update...
wiec o godzinie 19:42 chialem sie zalogowac na moja postac na Solerze...ale ona byla OFF... zalogowalem sie wiec na postac na Harmonii... jakies 20 minut potem sie wylogowalem ... i probowalem na Solere bo ta byla juz na chodzie... ale pisalo ze nie moge podlaczyc w tym samym czasie 2 postaci... sprawdzilem co sie dzieje na Tibia.com ale tam postac jest ciagle ONLINE ale ja sie juz wylogowalem dawno i powinna byc OFFLINE wiec.... ...... O co tu (cenzura) chodzi??? jesli komus sie pojawil wczesniej ten blad i wie jak takie cos naprawic niech powie :| |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Mi także to czasmi wyskakuje.
To jest taki mały błąd- zredsetuj kompa, albo poczekaj chwile. Ja zawsze robie to pieerwsze i mi działa wszystko ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hehe. Totalnie bez sensu resetować komputer, ponieważ to nie jest Twoja wina! Poprostu jak masz dwie lub więcej postaci na jednym koncie i wylogujesz się pierwszą i odrazu będziesz się chciał zalogować następną wyskoczy komunikat o tym, że nie możesz grac dwoma postaciami. To jest spowodowane tym, że troszkę czasu musi minąć aż do serwera dojdzie sygnał, że postać się wylogowała i serwer to zinterpretuje. Myśle, że to jest takie małe zabezpiecznie przed MC. Konkludując poczekaj najwyżej minutke i się loguj. Jak nie zadziała, może dałes EXIT ?