Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-04-2004, 08:13   #1
Elosie
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 04 2004

Elosie ma numer GG 2741796 Adres Jabbera do Elosie
Domyślny Mezowie i zony...

Jak myslicie?? Mowi sie, ze maz to codzienne prezenty... (w moim przypadku to nie prawda) A zona?? Prosze pomozcie!
Elosie jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-04-2004, 09:18   #2
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

To zalezy od was i od checi do tego. Nie jest to oficjalne tak wiec to nie jest zadna rogola.

Jak Ci mąż za malo prezentow bedzie dawal to go Mace Of Fury zdziel przez lab to sie nauczy 8)
Dr. Omader jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-04-2004, 09:20   #3
Tynia
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 04 2004

Domyślny

<i> Ty w przypadku że jesteś mężem, to jesteś od tego zeby te prezenty robić rzecz jasna Najlepiej weś sobie żone z większym levelem niż ty to bedziesz sie miał kim bronić A żona jak to żona obroni cie zawsze, no przynajmniej powinna </i>
Tynia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-04-2004, 14:58   #4
-misiek-
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 01 2004

-misiek- ma numer GG 1259682
Domyślny

HEHE , a niby czemu jak mąż to mająbyć codziennie jakieś prezenty??? Najwyżej od czasu do czasu, hyba że jest sie kinghtem na 60 levelu to prezenty można wtedy rozdawać. A tak poza tematem w Tibi CIĘŻKO JEST ZNALEŚĆ DZIEWCZYNE (nie postac dziewczyny którą gra chłopak!!) KTÓRA W TO GRA, I JESZCZE CIĘŻEJ JEST NAMÓWIĆ JĄ ŻEBY SIĘ Z TOBĄ OŻENIŁA.

P.S: Sam poszukuje żony z minumum 18 levelem, wszystkie chętne do żeniaczki prosze na GG:1259282.
-misiek- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-04-2004, 15:53   #5
Elosie
Użytkownik forum

Domyślny Chlopacy...

Moj maz to prawie 50 druid i dostaje prezenty tylko w swieta (ostatnio sukienke dostalam )
Ktos mowil ze dostaje codziennie prezenty...Ale przeciez to nie o to chodzi. Tu chodzi o to, czy sie kogos kocha... Ale nie wiem, jak ktos chce sie zenic albo wychodzic za maz dla kasy, to ja raczej tego nie popieram...Poniewaz kazdy robi co chce a ja nie moge sie wtracic, to niech tak robia...

A co do zdobywania partnerow... Ja musialam stawiac go (mojego M) w takiej sytuacji z ktorej nie mail wyjscia Ale i tak mnie kocha )

Mozecie czasem prosic o rady co do partnerow
Kiedys dostawalam 10 propozycji dziennie
stary 16-04-2004, 16:34   #6
Dar!0
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Elosie
Moj maz to prawie 50 druid i dostaje prezenty tylko w swieta (ostatnio sukienke dostalam )
Ktos mowil ze dostaje codziennie prezenty...Ale przeciez to nie o to chodzi. Tu chodzi o to, czy sie kogos kocha... Ale nie wiem, jak ktos chce sie zenic albo wychodzic za maz dla kasy, to ja raczej tego nie popieram...Poniewaz kazdy robi co chce a ja nie moge sie wtracic, to niech tak robia...

A co do zdobywania partnerow... Ja musialam stawiac go (mojego M) w takiej sytuacji z ktorej nie mail wyjscia Ale i tak mnie kocha )

Mozecie czasem prosic o rady co do partnerow
Kiedys dostawalam 10 propozycji dziennie
kocha? o lol geeez... jasne może też spotkajcie się i w realu załóżcie rodzinę... ja jeśli miałbym się bawić w żeniaczkę... to sorry, ale tylko po to żeby mieć z kim pogadać podczas odradzania życia i mieć z kim iść na jakiegoś konkretnego hunta... żeby mieć stałego oponenta do trainingu... a prezenty? jakieś na bank czasem... ale ludzie bez przegięcia że na codzień... i wzajemnie... troszkę dystansu radzę nabrać do tego wszystkiego - Tibia pomimo wielu naprawdę konkretnych zalet mimo wszystko jest tylko grą... to tylko świat internetu... to tak na niby... :rolleyes:

edit #1 :
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Matheous
E tam jakbym ja chcial znalezc kogos do treningu to bym zamsgowal do ktoregos z moich kolegow(ale watpie zebym potrzebowal bo aj em sorc)... Wg mnie jednak przez inet tez mozna sie pseudo-zakochac...Tj na pewno to nie bedzie to samo co w rl ale tez mozna...Po prostu polubiles jakas dziewczyne, codziennie z nia gadasz i myslisz jaka ona fajna itd-i juz Hehehe of korz ja nikogo takiego nie mam ale tylko tak sobie mysle
A skoro na czatach tyle ludzi sie umawia to dlaczego nie moze byc tak rowniez w tibii?
co do trainingu to tak - też wołam któregoś ze znajomków żeby wrzucił się na Tibię bo mam ochotę się potrainic i żeby co chwilkę się ruszał wiesz... jeśli mamy mówić o miłości... czy nawet pseudo miłości to jest krótka sprawa - do tego musi, ale podkreślmy to musi być kontakt wzrokowy... rozmowa w cztery oczy... dotyk itp... bo inaczej to możemy sobie naprawdę krzywdę zrobić... a poza tym trwa akcja uważaj w internecie - nie wiadomo czy osóbka która gada z Tobą po drugiej stronie kabla i w której się zauroczyłeś w rzeczywistości jest dziewczyną... sorry ale jak dla mnie rwanie partnerki przez neta jest hmm... z deczka dziwne - sam używam internetu do kontaktów z dziewczyną - ale tylko do kontaktów... wolimy od gadania przez neta spełnić chwile małego tete-a-tete na żywca... - gadamy przez net bo dzieli nas 120 km i nie codziennie możemy sie widziec [bo nie codziennie Matka zostawia mi auto do dyspozycji ]

edit #2 :
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Elosie
OK. nie chodzimy tak w rl za raczki i buzi buzi, bo on mieszka w innym miescie...Ale i tak sie znamy. To cos w rodzaju co powiedzial przed chwila Matheous... : P
no lol heh... a nie lepiej poszukać kogoś w zasięgu...? niż tracić co tu dużo mówić... czas??? no ale co tam... ja się nie znam w końcu nie moje życie i nie ja potem będę żałował... pozdro 8)

edit #3 :
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez pawelekthedruid
na tibi internecie można kogoś polubić nigdy nie pokochać chociaż według 11 latek można pokochać ale one są jeszcze niedorozwinięte
zacznijmy jednak od tego że jedenastolatek nie wie co to znaczy kochac... i mowa o jakichs uczuciach definiowanych wiekszymi slowami jest czystym parapetyzmem

edit #4 :
Elosie - nie za duzo postow sobie nabilas?

edit #5 :
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Dejvo
Hmm Przypomniało mi się coś...
Kiedyś tu na forum czytałem... że na Isarze powstała gejowska para... ... aż przykro sie robi .... ciekawe czy dają sobie regularnie prezenty? I ciekawe czy ci co nie popierają ich związku ich nie rookneli? ... nieciekawe życie geja
no lol do czego to dochodzi boooże... czego to Ci ludzie z nudów, głodu i głupoty nie wymyślą Boooże... nie dosć że w realu co rusz jakiś homos to jeszcze do tego w Tibii... heh :rolleyes: przegięcie.. tolerancja tolerancją ale nie dla pedzików
Dar!0 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-04-2004, 16:58   #7
Elosie
Użytkownik forum

Domyślny

No dobra... Za mocno powiedziane : P
stary 16-04-2004, 17:05   #8
Mleczyk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)

Mleczyk ma numer GG 3445000 Mleczyk ma login Tlenu franticcccc@tlen.pl
Domyślny

mmm....

na rl z nim chodzisz?? ciekawe

fajnie macie, ja tam szybko żony w Tibii nie szukam, tak samo na rl bo już ją mam może nie żone, ale jest (już ponad rok ))

everybody... się miłujmy

pozdrawiam
Mleczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-04-2004, 17:41   #9
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

E tam jakbym ja chcial znalezc kogos do treningu to bym zamsgowal do ktoregos z moich kolegow(ale watpie zebym potrzebowal bo aj em sorc)... Wg mnie jednak przez inet tez mozna sie pseudo-zakochac...Tj na pewno to nie bedzie to samo co w rl ale tez mozna...Po prostu polubiles jakas dziewczyne, codziennie z nia gadasz i myslisz jaka ona fajna itd-i juz Hehehe of korz ja nikogo takiego nie mam ale tylko tak sobie mysle
A skoro na czatach tyle ludzi sie umawia to dlaczego nie moze byc tak rowniez w tibii?
stary 16-04-2004, 19:00   #10
Elosie
Użytkownik forum

Domyślny

OK. nie chodzimy tak w rl za raczki i buzi buzi, bo on mieszka w innym miescie...Ale i tak sie znamy. To cos w rodzaju co powiedzial przed chwila Matheous... : P No i oczywiscie kontakt przez neta, Tibie itp...
stary 16-04-2004, 20:11   #11
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny omg

na tibi internecie można kogoś polubić nigdy nie pokochać chociaż według 11 latek można pokochać ale one są jeszcze niedorozwinięte
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-04-2004, 10:03   #12
Elosie
Użytkownik forum

Domyślny

WIEC CHCESZ MI ZASUGEROWAC ZE JESTEM NIEDOROZWINIETA??!! :evil:
stary 17-04-2004, 11:07   #13
Necromancerka
Użytkownik forum

Domyślny ja mam bardzo fajnego

ja mam 17 lvl druida......Muj chlopak ma 30 lvl i ma domek kochamy sie i sie pobieramy ale po cichu mielismy to zrobic dzisiaj zaraz po rescie i nam sie nie udalo ja dostaje od niego powarzne prezenty i on odmnie tez on mi dal w prezencie knight armor a ja mu dalam warior helmeta bo stracil a nie mial juz kasy ale za to mi dal crown chate ma piekna i ja z nim mieszkam
bedziemy sczesliwym maluzeństwem...........

----
By Zag

Zapytaj się swojego "chłopaka", czy przypadkiem nie uczy j. polskiego. Może dałby Ci jakieś darmowe korepetycje z ortografii...
Necromancerka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-04-2004, 11:27   #14
Dejvo
Guest

Domyślny

Hmm Przypomniało mi się coś...
Kiedyś tu na forum czytałem... że na Isarze powstała gejowska para... ... aż przykro sie robi .... ciekawe czy dają sobie regularnie prezenty? I ciekawe czy ci co nie popierają ich związku ich nie rookneli? ... nieciekawe życie geja
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-04-2004, 15:00   #15
Jedi
Użytkownik Forum

Jedi's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City

Stan: Na emeryturze
Jedi ma numer GG 2163513
Domyślny

@Dar weź pisz nowe posty, a nie edutujesz ciągle ten sam.
A co do małzeństw w tibii to tylko element RPG wzbogacający gre. I nie szuka sie żony wołając o nią na czacie. Podczas gry zawsze można spotkać jakąś miłą dziewczyne (nie polecam poniżej 15 lat) z która jakiś czas sie gada. I żony nie są do treningu. Od tego są koledzy z tibii. Wyjątkiem są tu Bubble i Nietzsche, którzy w realu też są małżeństwem
stary 17-04-2004, 19:06   #16
Svepa
Użytkownik Forum

Svepa's Avatar

Lokacja: Somewhere else...

Stan: Aktywny gracz
Imię: Dunria
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 34
Poziom mag.: 33
Svepa ma numer GG 8386333 Adres Jabbera do Svepa
Domyślny :PPP

To bez sensu...
stary 17-04-2004, 19:10   #17
Elosie
Użytkownik forum

Domyślny

czemu nie polecasz szukac sobie malzonki ponizej 15 lat?? Czuje sie urazona Ja mam 11 a moj maz ma 17 lat, i nie wciskam mu kitu, ze jestem wysoka blondynka z blekitnymi oczami i mam 16 lat... Mowie mu prawde, a on nie pa nic przeciwko temu...
stary 17-04-2004, 19:17   #18
Jedi
Użytkownik Forum

Jedi's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City

Stan: Na emeryturze
Jedi ma numer GG 2163513
Domyślny

Bo poniżej 15 lat to nie małżonka a dziecko raczej
A takie dzieci jakie znam to by tylko prezenty chciały dostać i nie osiągneły nigdy wiecej niż 20lv Wogóle czego tu oczekiwać od dziecku. Poważnej rozmowy?
stary 17-04-2004, 23:23   #19
Dar!0
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Jedi
Bo poniżej 15 lat to nie małżonka a dziecko raczej
A takie dzieci jakie znam to by tylko prezenty chciały dostać i nie osiągneły nigdy wiecej niż 20lv Wogóle czego tu oczekiwać od dziecku. Poważnej rozmowy?
z ust mi to wyjąłeś... bo trzeba to rozgraniczyć... czy chcesz mieć na Tibii 'małżonkę' z którą możesz pogadać... czy też 'małżonkę' dziecko którą trzeba niańczyć... i wszystko w temacie po prostu... a co do różnicy 11 a 17 lat... to powiem jedno... ten koleżka chyba ma problemy ze składaniem zdań, skoro go nie razi co tu dużo mówic... zupełnie inne spojrzenie na świat 17 latka i 11 latka... ale nic to 8) kochajcie się dalej w Tibii i wielu tibiątek Wam życzę
Dar!0 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-04-2004, 00:33   #20
Mr Logest
Użytkownik Forum

Mr Logest's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez -misiek-
HEHE , a niby czemu jak mąż to mająbyć codziennie jakieś prezenty??? Najwyżej od czasu do czasu, hyba że jest sie kinghtem na 60 levelu to prezenty można wtedy rozdawać. A tak poza tematem w Tibi CIĘŻKO JEST ZNALEŚĆ DZIEWCZYNE (nie postac dziewczyny którą gra chłopak!!) KTÓRA W TO GRA, I JESZCZE CIĘŻEJ JEST NAMÓWIĆ JĄ ŻEBY SIĘ Z TOBĄ OŻENIŁA .

P.S: Sam poszukuje żony z minumum 18 levelem, wszystkie chętne do żeniaczki prosze na GG:1259282.
omg...
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania