|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A więc niedawno otwarty był temat "dlaczego mi nie działa" i się wypowieddzieliśmy. Aż w końcu wypowiedział sie ozzie dajac link do tematu w którym napisaliscie ze macie w tibi: Cannot connecto to the GAME server. A w temacie dlaczego mi nie dziala chodzilo o Cannot connecto to the LOGIN server!!!!!!!
Jeżeli ktoś sie nie zna to niech nie zamyka. Te dwa błedy to zupelnie inne sprawy. blad z login serverem pojawia sie odrazu przy logowaniu a game server po wybraniu postaci! Więc mody myślcie na przyszłość ;] A teraz na temat: Nie działa mi tibia. Jak wpisuje swoj numer i acc odrazu mam Cannot connecto to the LOGIN server. Need help ;] |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Albo net ci szwankuje, albo serwery nie działają. Albo masz zaznaczony test server login.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
![]() |
![]() zgadam się w 100 % zamknoł po kiego grzyba .Pisząc ten temat chciałem żeby mi wypisali przyczyne z tego tematu :| "Klik" -,- nic nie wynika są same "nie działa mi tibia help -,- " więc może byś pomyślał co ?? -,-
|
![]() |
![]() |
#4 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Wkońcu ktoś sie ze mna zgadza
![]() ![]() Widze że jeszcze mody nie zamknely tematu ![]() Edit: A i test servera tesh nie mam zaznaczonego ;] |
![]() |
![]() |
#5 |
Fallen Angel
|
![]() Mody zamykają tematy jak są głupie albo nie ma wnich już nic do dodania(więc ten powinien być zamkięty).
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Zamość
![]() |
![]() Miałem taki sam problem w szkole...
Cannoct connect to serv... i obczaiłem po miesiącu że mam firewalla który blokował mi czata port 7171 i inne..(sprawdź czy czat ci działa) Jak to to samo co u Mnie w szkole to powinieneś mieć ikonkę na pasku obok zegarka ![]() Jesli nie zadziała to jest możliwość że Admin zablokował Ci port 7171 ![]() GANGREL666 Cytuj:
Moim zdaniem Twoja wypowiedź jest głupia... chłopak ma problem i chce go rozwiązać a jak nie masz pojęcia co zrobić z takim problemem to nie wypowiadaj sie głupio. Lepiej to przemilcz a nie nabijasz sobie posty "GŁUPIMI" wypowiedziami :/ --------------------- Edytuj plx, ne pisz posta pod postem plx |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |