![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Formost Empire. Kraina mlekiem, miodem i krwią płynąca...
Stan: Niegrający
|
![]() No więc krótko mówiąc potrzebni nam są graficy do współpracy w tworzeniu gry RPG. Jeśli ktoś miałby wątpliwości to nie jest to projekt typu "zrobimy sobie gierke", są bardzo realne szanse na powstanie czegoś konkretnego.
Dlatego potrzebne są osoby potrafiące ładnie rysować:
Zgłaszać proszę się w tym temacie, na GG: 2379522, lub tlenie ([email protected]). Rysunki w rozmiarach 32x32. Projekt jest niekomercyjny (chociaż w przyszłości, kto wie ![]() ![]()
Na wojne nie idziesz po to, aby zginąć za ojczyznę, ale po to, aby jakiś inny ******** zginął za swoją gen. G. Patton ![]() Ostatnio edytowany przez Welshaire - 23-08-2005 o 16:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, ja bym wszedł... bardziej specializuję się w broniach
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ech... Już takie coś kiedyś widziałem... Nazywało się bodajże "Projekt Taibia" albo jakoś tak...
Prace zatrzymały się w połowie, bo zabrakło chęci. Nowa grafika tak? Podejrzewam, że ten projekt też zakończy się klapą i to pewnie z tego samego powodu. A jeżeli coś z tego wyjdzie, to będzie to klon tibii... A dlaczego? Ponieważ autorami tej gry będą gracze tibii. Nie warte uwagi =/ Ostatnio edytowany przez Nitro - 22-08-2005 o 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Nitro:
Tak się składa, że nie - jestem jedyną osobą która grała w Tibie [i juz nie gram a grałem ~pół roku]. A podobieństwo do Tibii oznacza to, że gra będzie w świecie fantasy i będzie miała grafike 2D nie-izometryczną ![]() A różnice: nie multiplayer, dużo większe nastawienie na fabułę, i wiele innych. Więc nie przesądzaj ![]() Zresztą pierwsze demko będzie pod koniec września, może w pażdzierniku więc zobaczymy ![]() EDIT: No i jeszcze jedna sprawa, czyli że reszta teamu stara się żeby gra była jak najmniej podobna do Tibii, bo uważają Tibię za dno. Taka sama strona graficzna wynika z tego, że nie chcemy się od razu porywać na fotorealistyczną 3D ![]()
Na wojne nie idziesz po to, aby zginąć za ojczyznę, ale po to, aby jakiś inny ******** zginął za swoją gen. G. Patton ![]() Ostatnio edytowany przez Welshaire - 23-08-2005 o 10:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() @wel
Pytaj ludzi co mają 'Artist' pod nickiem. Oni są od takich rzeczy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Cytuj:
![]() należałoby chyba napisać dokładnie o co chodzi można się bardziej rozpisać o ogólnym projekcie a na samym wstępie zastanowić się, czy on w ogóle dozna końca, czyli, czy jesteście w 100% pewni, że zostanie to zrobione, a nie rzucone na samym początku z braku chęci.. d. Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Zgłosiłem się. Może coś jednak z tego będzie? Kto wie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() Papierkowe rpg? hę?! Nawet gdybym ładnie rysował i robił takie pierdułki to bym nie wszedł... jakoś mnie nie przekonałeś ;/ mogłeś przynajmniej napisać że szanujesz magiczne słowa jak "prawa autorskie ponieważ niektórzy pewnie nie chcą żeby ich grafiki poszły się je*ać za krzaczkiem... Wątpie że to wogle wyjdzie na światło dzienne... jeśli będzie to coś podobnego do Tibii to nie będzie to fajne
![]() ![]() ![]() ![]() Ps: mógłbyś mi napisać jakie te czarny mają być czy wielkości tibijskich(32/32pikselki) czy może więszksz/miejsze <lol> hehe dobra kończe narq
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie, nie papierkowe
![]() Nie chcemy robić żadnej super-gry, a nie robimy 3D, bo wtedy właśnie były by dużo większe szanse na niepowodzenie. Jak zrobimy w 2D, to może w następnym roku sie weźmiemy za 3D ![]() ![]() Wszystko w rozmiarach 32x32
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28