![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() tak jak w temacie
![]() Ja : Nick : Stratos The Hero<prawdopodobnie>
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Swinoujscie city
Imię: Glana Levafaz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 34
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() No ja zamowilem dzisiaj 6
![]() Nick: Melckor Prof: Elementalista prawdopodobnie
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Leżajsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Lunara
Poziom: 16
Skille: 47/41
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Jak w temacie wiadomości o postaci w podpisie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Unholy Templars
Świat: Secura
Poziom: 111
![]() |
![]() Aldarin Shapblade
Warrior/Necromancer lvl 8
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Nick: Klimsh Flashtear
Bulid: Ranger/Necromancer |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() TAK!!!!!!! JAZDA!!!!!!!!!!!
Zmieńmy to forum na forum o Guild Wars!!! Co z tego, ze adres jest tibia.pl to bedzie forum o GW!!!!! Towarzysze! Rodacy razem damy radę!!!! Obalić rządy i wprowadzić reformy na tym forum!!!!! Jeśli jednak temat nie zostanie skasowany..... W/Mo Carmen Bone 20lv Runy: Superior Absorption Superior Vigor Minor Strenght Minot Tactics Minor Axemastery Zbroja: Wszystko plate za 1.5k Prócz Dragon napierstnika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() Count Pablo W/N 20lvl - Zbroja po 1,5k z droknars, Cripling Chaos Axe of Warding narazie nie stać mnie na nic lepszego, trzeba będzie pofarmić troche
![]() Pablo Deathblade R/E 14lvl Ehh jak narazie nie będę się chwalił, bo Druid's z Lion's Arch nie jest do tego powodem. Pozatym Zwykły łuk 15-28, bez jakiś fajerwerków. Gidlia Braterstwo krwi
>> Mój poradnik pt. "Legalne i skuteczne AFK"!<< Screeny mojego palka Teraz słucham : ![]() Ostatnio edytowany przez pabloxxl - 19-09-2005 o 19:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Łuków
Stan: Niegrający
|
![]() Mój nick w grze: Shadow Tawned W/Mo. Cya in game
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() spheros athaniele e/mes 20 lvl
Wielding: Insighful Fire Staff of fortidude (max dmg i max bonusy ;D) planowany craft: ( Insighful Fire Staff of fortidude ( max dmg + max bonusy + 20% recharge + 20% cast) zbroja 1,5k set rank 1 , przerobiono: 20k fame |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Doktor Proktor
Lvl 9 E/Me Gildia: Brak, bo gram na accouncie kumpla, a on raczej nie chce żebym wchodził do jakiejś "słabszej gildii" bo on ma 19 lvl i za lvl będzie szukał gildii co przyjmuje od 20.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Taa? Ciekawe... a exp na pvp ma jakieś ? A raczej exp na tombach ? Topic: Teraz zazwyczaj to PVP - Dastion Pvp (wiadomo... lvl 20) a jak już coś to: Avger Dastion -W/Mo 16++ Rudy The Tank -Mo/W 10+ Avagra Dastion -R/** 20 Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 22-09-2005 o 09:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Avager Dastion ....nienawidze tego builda powinni jeszcze mocniej go ograniczyc. teraz jest trudniej, ale jeszcze bardzoej powinni ograniczyc Mo/W
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Narazie nie korzystam ze skilli drugiej klasy... i narazie nie chce mi się nim grać...wole sobie pochodzić na pvp ... odblokować skille, runki, itemki itp... już prawie wszystkie skille monka są odblokowane :> ... więc wiadomo ... . Aha, poprawka ... Nie Avager Dastion tylko Rudy The Tank (Ten monk sie zwie). |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Oto moje dwie postacie:
-Fanastic Wizard 20 lvl Me/N (wszyskie skille mesmerka) -The Chosen Healer 10 lvl Mo* Mlaan (nowa postać) -Arana The Big 20 lvl Mo/E (postać PvP) No to tyle ![]() ![]() P.S.Jeśli ktoś poszukuje gildi prosze się zglosic do Fanastic Wizard albo The Chosen Healer (jesteśmy w miare nową gilida ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Khazad-Dum
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Fakolpet the Brave W\R (zly wybor ;/ zmienie na pustyni) lvl 18
Kurczę, chciałem uciec od Tibii. Kupiłem Guild Wars ale po miechu znów mnie do niej ciągnie ;/ ------------------------------------------------- DAR NIEŚMIERTELNOŚCI SPRAWIA, ŻE CHCE MI SIĘ ŻYĆ!!!. ----------------------------------------------- Wystaw mi notkęęęę plx ![]() -------------------------------------------- cytat ze Świat według Kiepskich "Pazdzioch- pański syn to blockers!! Ferdek- Sam pan jesteś blokers, blokujesz nam pan naszą publiczną toaletę!!!" |
![]() |
![]() |