|
|||||||
| Notki |
| Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
Mam takie pytanie :
A wiec ) Mam palladyna na 11 levelu i powiedzcie czy warto kupować następujący eq Crown helmet Blue robe (armor jak by ktoś nie wiedział )Plate legs Leather boots Dragon shield Speary luk albo kusze ???? _________ Pozdro All Adik 8) |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
A stać cie na taki equip na tym lvl ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
Właściwie nie do końca stać mnie na blue robe
ale pomijając to czy dobry taki eq ?Albo powiem prościej powiedzcie co mam kupić ) I powiedzcie jakie mam mieć skile i level na GS ?? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
Na taki level to equip bardzo dobry jakbyś go miał - normalnie palladyni to do ~40 chodzą w p - secie (oczywiscie nie wszyscy) bo im sie lepszych nie opłaca kupować rzeczy.
A na gs to level 25 żeby było w miarę bezpiecznie (chyba od 22 możemy mu uciec) edit: skille to przynajmniej 65 żeby go nie bić godzine, ale opłaca się nieco lepsze |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
|
Ja już nie wiem jak jest z tym gsem czy nas "starsi" gracze w maliny nie wpuszczją wczoraj ktoś zlurował gsa koło dwarf bridge a ja na 17lvlu czmychnełem mu jak bym miał hmmy to bym go próbował zabić ale nie miałem
Jakbyś jeszcze powiedział jakie masz skille to juz wogóle było by super bo po co ci taki sprzęt ze skilami ~30 mój stary palek skille 58/45 na 8lvlu cycka po 80 z łuku hitowałem więc dobry sprzęt był mi zbędny bo to jest chwila moment i po potworku(ale mi go zchackowali ) |
|
|
|