|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Underground Warriors
Świat: Refugia
Poziom: 31
Skille: 62/60
Poziom mag.: 5
|
![]() ... a dokladniej mi chodzi o to: skasowalo mo sie haslo i login (mialem zapisane na kompie) nie wiem z jakiego powodu. I jak moglbym sie dowiedziec o moim hasle, a dokladniej jak ono brzmi, gdzie sprawdzic na jakiej stronce internetowej jesli jest taka oczywiscie. Bardzo bym was prosil o jak najszybsze odpowiedzenie na moje pytanie. Z gory dziekuje
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Wchodzisz na www.tibia.com, klikasz na guzik "My account". Nastepnie na napis "Account lost?". Wpisujesz imie swojej postaci i klikasz na "Submit". Zaznaczasz opcje " I have forgotten both my password and my account number." i kliaksz na "submit". Na nast. stronie zaznaczasz opcje "Yes, send it by email.", wpisujesz swoj adres email, klikasz na "submit" i twoj numer oraz password zostaje wyslany na maila. Uwaga! Musisz podac maila, na ktory zarejestrowales swoje konyto w tibii.
Porada na przyszlosc - naucz sie angielskiego i samodzielnego myslenia.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A mogl bys mowic jasniej? Jesli chodzi ci o haslo do tibi przychodzi one na maila ktorego podales na tibia.com jesli nie usuneles listu/nie zmieniles hasla sprawdz swoja skrzynke...