|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Calmerczyk
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 42
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Witam wszystkich. Chcialbym pokazac zdjęcia z zycia mojego skromnego druida. Prosze nie zwazac na niski lvl.
No wiec zaczynam. Advances level: ![]() ![]() ![]() zgubilem gdzies ss'a z 21 lvl to mam tylko 22 ![]() ![]() Teraz czas na Advances Magic Level: ![]() ![]() srry ale kilku m lvl nie ująlem ![]() ![]() ![]() To bylo malo ciekawe :/ teraz czas na Questa Solo: Pozdrooffka dla Slayera :* ![]() o.0 DS Solo na 18 lvl (SD musialem wziąść ladne hity siadaly) ![]() Nie Dawno Kupiona Promocja ![]() ![]() ![]() Prosze o komenty ![]()
http://s66.photobucket.com/albums/h242/Calmerczyk/ Moj ukochany sport ![]() >>that's me<< Ostatnio edytowany przez Rycek Piotrek - 04-05-2006 o 16:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() Uzywajac roda nie musisz miec full atack
![]()
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Calmerczyk
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 42
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() dlatego mialem full attack bo potem dopiero dowiedzialem sie ze to nie ma znaczenia w ataku. Czy jakos tak xD
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mi też sie podobają . A jeszcze bardziej mi sie podobają , że grasz moim ulubionym profem .
![]() ![]() |
![]() |
![]() |