|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fighter of Pacera
Profesja: Elite Knight
Gildia: Elite Power
Świat: Pacera
Poziom: 41
Skille: 74/73
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() mam pytanie
rozmawialem z facetka na femour hills mogl by mi ktos to przetlumaczyc z gory thx 12:08 Pavon Sorcerer: hi 12:08 Thanita: How could you sneak up on me like this? I thought you were one of THEM! Well, sinceyou are not, what brings you to this wilderness? 12:09 Pavon Sorcerer: quest 12:09 Thanita: Well, I cannot provide you with a mission, I have a mission to fulfill myself. ... 12:09 Thanita: However, when the orcs attack, you are more than welcome to help me to defeat them.... 12:10 Pavon Sorcerer: mission 12:10 Thanita: Well, I cannot provide you with a mission, I have a mission to fulfill myself. ... 12:10 Thanita: However, when the orcs attack, you are more than welcome to help me to defeat them.... 12:10 Thanita: I'll even let you have all the stuff they carry with them. Even if they looted it fromthe tower here. 12:10 Pavon Sorcerer: tower shield 12:10 Thanita: This is a watchtower of the city of carlin. From here I can see pretty much all of thesurrounding lands. Hardly anybody can startle me up here. I see all enemies long before they cansee me. 12:11 Thanita: Take good care of yourself traveler! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Nie wiem dlaczego sądzisz że mamy tyrać za ciebie i tłumaczyć ci banalne teksty, tak jakby nie było słowników. Ale żeby nie być takim ZŁYM specjalnie dla ciebie - tłumaczenie z super translatora. Miłego dnia.
12:08 Pavon Sorcerer: hi 12:08 Thanita: Jak mógłby wy sneak na mnie lubią ten ? pomyślę was byliście jedziły z ONI! Dobrze, zaczynając od wy są nie, co przynosi wam do tego wilderness? 12:09 Pavon Sorcerer: szukają 12:09 Thanita: Dobrze, nie mogę zaopatrywać was z misją, mam misja wykonywać siebie . ... 12:09 Thanita: Jednak, kiedy orcs atak, wy jesteście więcej niż powitaniem pomagać mnie pokonywać oni.... 12:10 Pavon Sorcerer: misja 12:10 Thanita: Dobrze, nie mogę zaopatrywać was z misją, mam misja wykonywać siebie . ... 12:10 Thanita: Jednak, kiedy orcs atak, wy jesteście więcej niż powitaniem pomagać mnie pokonywać oni.... 12:10 Thanita: nawet będę pozwalam wam macie cała materia one niosą z oni. Nawet jeżeli one splądrowali to od baszty tutaj. 12:10 Pavon Sorcerer: baszta osłaniają 12:10 Thanita: To jest watchtower miasta carlin. Stąd JA może widzieć dość wiele wszystek otaczanie ziem. Ledwie ktoś może startle ja tutaj. widzę całych nieprzyjacieli o wiele dawniej one cansee ja. 12:11 Thanita: Biorą przedsiębrać dobrą troskę o siebie podróżnym! Ostatnio edytowany przez Dabek - 01-09-2005 o 14:14. |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() No, myślę, że Dabek wystarczająco Ci wyjaśnił, więc można zamknąć.
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |