|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() hehe... dzisiaj, przed chwilą(właśnie się lecze)
Miałem akcje z pk o nicku Gov to było tak: ide sobie na dwarfy, a tu nagle gościu na 21 levelu do mnie navala... to ja w nogi(głupi w strone dwafów ;p) i krzycze (no plx). i nagle, jak z nieba fire field 3 na 3. to jest hunt na mojego prześladowce. Ja uciekam, Preselos Xel Isara Archer idze za mną (to wielki czlowiek) i życzliwy daje jeść. jego kumple nadal go gnębią. I ma deda. Preselos Xel Isara Archer mówi ze teraz będzie hunt na niego. I właśnie teraz...doszły mnie słuchy że ma dead;p Miałem farta.. Niech wszyscy wiedzą że Preselos Xel Isara Archer i jego kumple są pogromcami PK!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
|
![]() No miales duzego farta . A temu pogromcy pk trzeba pogratulowac nice boys
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Eee tam....ja tam mam tytuł: Killer Player Killer
![]() A temu Xel'owi założę się, zależało bardziej na zabawie i na loocie ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe nie kazdy robi to dla zysku/zabawy
ostatnio ide sobie z kumplem z klasy na szkielety (pokazywalem kumplowi gdzie ma expic bo jest noobem) a tu nagle drugi kumpel z klasy do mnie na priv - "zaprowadz go na fire devile" - a ja "sam go prowadz" doszedl do nas i wpierw chcial sie pochwalic swoim equipem wylozyl d-hammera - kumpel mu go zabral i wtedy sie zaczeła walka...jak juz 3 kumpel powiedzial ze zginie to ten oddal mu d-hammera (ja bym uciekał ![]() i za chwile zginął z jego rąk - próbowałem go bronic lecz mialem missckilacka...kumpel poległ - potem ten trzeci kumpel zaczoł mnie atakowac - ale zginął (przezylem cudem - zostalo mi 25 hp).Poszedłem sie gdzies schować z4eby minął skull - i na moje nieszczescie idzie 2 kolesi powyzej 30 lvl....jeden mnie zaatakowal ale napisalem"STOP!!"-o dziwo zatrzymał sie i przestał atakowac .. wszystkimi siłami i umiejetnosciami angielskiego probowqalem wyjasnic sprawe...udalo sie..moi "kumple" dali mi 46 biaółych grzybków , 8 ryb i poczekali ze mną az mi minął skull - a gdy spytałem skąd są odpowiedzieli "br" no wiec brazylijczycy nie są tacy źli (nie wszyscy)
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
|
![]() to się nie darza często;-) dzisiaj się debil brazuca mi chwalił że ma baga bagów na rooku więc od razu przejałem tego baga, sprawdziłem co w nim jest ( były same bagi w bagu lol?) i wywaliłem to do rzeki.
![]() Tamten zaczal najpierw płakac, potem łowił na wędka(nie wiem czy on myślał że to wyłowi czy co ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() Nom miales farta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Są jeszcze Energy Bomb, oraz Poison Bomb.
![]() |