|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() Po meczarniach z lycosem jakos doszedlem
![]() Na sam poczatek dragi. Zabilismy okolo 40 dragow ja zamieszcze tylko malom czesc hunta ![]() Tutaj jeden z pierwsych dragonow. ![]() Tutaj drugi ![]() Hmm... probowal uciec... ![]() Ale nie zdolal ![]() ![]() Hmm... teraz hero hunt ![]() To moj pierwszy hero jaki kiedykolwiek blokowalem ![]() ![]() A tutaj monk gratis... ![]() Nie postujcie dopuki nie skoncze plx?
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nice loot huh?
![]() Po kilku dniach znudzony treningiem postanowilem sie przejsc do Thais zobaczyc War Wolfa i Orca Ridera ![]() A po pokonaniu calej bany zostal jedynie wodz ![]() ![]() Tutaj zmasowany atak bugof :> ![]() A tutaj some cycs ![]() ![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() Witam
SSki są bardzo fajne ![]() Szczegulnie że są na Titani ![]() Pozdrawiam Titania Wyczes 19 sorc 34 mg lv (po hacku ![]() ![]() Melanu 11 palla 60\50 8mg lv i rośnie ![]() Nova ( Skończyłem gre na novej) Ostry 22 sorc 39 mg lv Sidafu 18 palla 55\43 9 mg lv |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2004
|
![]() laznde zdiątka jaki level i skille ??
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tutaj Wampirek solo
![]() ![]() Of coz marzenia o v-shieldzie rozwiane ![]() A to widzieliscie? ![]() ![]() To nie jest fotomontaz. Znajduje sie on na lewyn koncu ekranu. Z Tibia GG bylo by widac ![]() Dobra to narazie all. Jak cos bedzie of coz bende dodawac. Comment plx
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() nice crayons
ja tez musze zaczac robic jakies ladne ss'y na huntach;p bo mi sie nie chce przewaznie a moglbym zrobic moze dzis jak pujde na necro cos zrobie Btw szkoda ze nie grasz juz Crayonsem rob ladny lv palkiem ;p /Nasqaroth |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzieki nasq, musze kiedy zrobic nabic of coz skille do 80 (lol) a potem 3 bp beltof i na guardy
![]() Aaa.. znalazlem jeszcze na dysq jednego screena z Crusader helmet quest ![]() ![]() ![]() @Natoorat i Adamsik No baaa, ciezko bylo ale jakos poszlo ![]()
#8 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() GRATZ 8)
Za...fajniste ssy ![]() Mam jedno male pytanko. Udało ci sie pokonać te BUGI ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
![]() |
![]() zdjęca nawet niezłe...gratz lootu z hero
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Powiem ci jedno masz zarąbistą ekipę
![]() Też gram na titani i chętnie bym się z wami zapoznał ale jestem troszke za niski lv ![]() Wypas hunty!!! Powinniście zawojować ten serw ![]() Pozdrowionka Titania Wyczes 19 sorc 34 mg lv (po hacku (( ) i rośnie Melanu 11 palla 60\50 8mg lv i rośnie Nova ( Skończyłem gre na novej) Ostry 22 sorc 39 mg lv Sidafu 18 palla 55\43 9 mg lv |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Azuwerath - pall 18 lvl okolo 69 dista Medenorek - podobnie jak Azuwerath Praxtor - 37 lvl master sorc okolo 43 m lvlu Of coz Crayons 8) - okolo 35 lvlu elite knight 76/76
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() Ozzie mam jedno pytanko bo tesz mam knighta i non stop jade ze skillami.Ile poświęciłeś czasu żeby zrobic 75/74???????
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2004
![]() |
![]() GRATZ SS TIBIA RULES
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Grevil
Powiem ile mi czasu zeszlo od okolo ~67/66 Trenowalem od tego czasu okolo 19h na dobe na ghoulu <exit rulezz> ![]()
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2004
|
![]() spoko ss gratuluje. gdzie robiles te screny giant spiderami?
a ja dalej nie wiem jak sie wkleja screno ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
![]() |
![]() WOW
jak przerzyłeś oblężenie bugów?? myślałem że są mordercze ![]() SS-ki bardzo fajne
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Nice Crayons ;], Niedługo wam dam moje zdjęcia z hero około 30 maja
![]() ![]()