|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!
Prosbe moze troche nietypowa mam, ale prosilbym, w miare mozliwosci, o pokazanie mi screenow z wiezy waspow na pustyni okalajacej Darashie. Screeny, informacje o tych waspach, wszystko co mi sie moze przydac. Mam sorca no i pomyslalem, ze skoro to wieza, to moglbym wpasc na ktorys poziom, rzucic GFB i miec duzo expa. Ale nie wiem jak te wieze wygladaja. Wiec wielka prosba do Was - wytlumaczcie mi wszystko ladnie. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Poradzisz tam sobie sorkiem (nawet nisko levelowym) z broni, a nie gfb. Taka wieza to 2-3 pietra, przy czym na jednym max 4 waspy.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Świat: Doomhammer
![]() |
![]() Uzywanie GFB na wiez waspow na Darashii jest raczej marnotrastwem run. Wieze maja waskie korytarze wiec bez trudu zabijesz waspy ze swojej broni. Btw polecam bardziej Rotwormy niz waspy
![]() @up byles szybszy ![]() ![]() |
![]() |