|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Saotome Rei
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 8
Skille: 28/22
Poziom mag.: 1
|
![]() Zrobilem sobie paladyna na Elysi (Eternal Croos). Odrazu poszedlem na trening z trollami... daje na full defense i uderzam w trolla ze spearow... 2 speary polecialy zniszczone a ja mam nadal jak mialem 10 distance fight... daje na full att i urasta mi do polowy... czyzby cos sie dzialo?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() z treningiem dista sprawa wygląda inaczej u pallów niż z trenieniem sworda/axe u knighta.
Pall dostaje punkty za odpowiednie trafienia, jak sie nie myle 1pkt za shield i armor i 2pkt za blood hity. przy max def waliłeś sporadycznie bloodem, przy max attack już nie więc wychodzi samo przez sie, pallom nie opłaca się trenić dista, lepiej expić, tylko casem shielda z friendsem/trollem/ghulem/monkiem aVe
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() -z testow przeprowadzonych przez kompetentnych ludzi ( czyt. ekipe z antici ktora probowala rozgryzc model awansow w discie dla pala ) wynika, ze hit zablokowany liczy sie za 1, hit w armor/ trafienie za 2
-zauwaz ze jest rowniez cos takiego jak szansa trafienia broni - dla spirow w granicach 40-50%, co oznacza, ze nie kazda "chmurka" jest uderzeniem zablokowanym, niektore sa po prostu nietrafione ( i nie licza sie do awansu ) @wieszok: expic jak expic, ale to 30-35 dista pasuje miec zanim wybierzemy sie na cokolwiek silniejszego niz trolle. A przy lamiacych sie spirach wlasnie te poczatkowe awanse sa najwiekszym problemem