|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Elitarny Rycerzyk
Profesja: Knight
Gildia: żadna
Świat: Xantera
Poziom: 8
Skille: 18-18
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() OK jak sie nioe podoba to nie pisze
Ostatnio edytowany przez wojak_paladyn - 06-09-2005 o 14:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() Lipne ;/ Po co takie coś komuś? Było już dużo takich poradników...Opisałeś tylko gdzie występują i do tego mnóstwo błędów...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: PGS land
Stan: Niegrający
|
![]() @up
popieram po co to komuś?? ![]()
SZALIK--30 złotych,KOSZULKA--80 złotych.Byc kibicem Lecha--bezcenne ^^ Palka 40zł,kominiarka 20zł. Obita morda po meczu: Bezcenne Chcesz zobaczyc co inni o mnie sadza kliknij TEN LINK Chcesz mnie skomentować?? Daj mi note Kliknij Tu!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() O lol, większego syfu chyba niewidziałem... a nie jednak jak powstał kefir nic nieprzebije...
Po co chodzic na Orc i Orc Spearman?! Przeciez się respią w bezsensownych miejscach gdzie 8-10 lvl moze łatwo dednąc -.-'' Posion Spider?! Po cholere! Goofniany loot i łatwo pasc jesli jest ich więcej -.-' Do kitu poradnik -.-
Poszukałem i niebyło na forum poradnika o sorcach, to napisałem -.-' przychodze ze szkoły i chciałem zobaczyc jakie posty są i co widze? Temat skasowany przez Raynold Powód: Nie Co to ma byc, jest tam duzo bezsensownych poradników i nie są skasowane! A czemu mój? Nawet niezobaczyłem jakie posty są w nim. I co to do cholery za powod? Powód: Nie -.-' mógłby napisac ze nie zasłaby mało informacji albo cos, a nie mi z takim gównianym powodem wyskakiwac -.-' |
![]() |
![]() |