|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.Wraz z Buraqiem (na Forum Caerlionne),postanowiliśmy stworzyć funtest'a o Władcy Pierścieni.
Oto link do quizu: http://www.wladcapierscienii.funtest.pl/ Wraz z Buraqiem ostrzegamy,jeżeli ktoś oglądał tylko film,a nie czytał książki,to niech nie zabiera się za ten quiz,wiele pytań które w nim się znajduje pochodzi z książki. Zapraszam do wypełniania quizu,i zamieszczania tutaj swoich wyników. @Down: AŻ 50 pkt ?No to Buraq się zawiódł,bo chciał,żeby nikt nie miał powyżej 10 pkt ![]() @Buraq: Błąd jest w pytaniu z Radagastem.Ale jak ktoś czytał książke to raczej będzie wiedział co zaznaczyć. @edit: Pod wpływem usilnych próśb Buraq'a,powiem Wam co trzeba zaznaczyć w dwóch pytaniach: {CUT]Odpowiedzi wycięte. I pamiętajcie,jeżeli są jakieś błędy,nie przyczepiajcie się tylko do mnie,ale i do Caerlionne,on też tworzył ten quiz !
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 02-09-2005 o 19:57. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() kurde ...
tylko 50 punktow.. moglo byc lepiej ^^
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Rofl. 80 pts.
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Mam 20 ptk.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() 50 pkt
![]() Ale część strzelałem, bo czytałem to jakiś 4 lata temu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() 50/100
Liczyłem na coś łatwiejszego ![]()
![]() |
#7 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Twój wynik: 70/100
Dziękujemy za wypełnienie testu. Twoja pozycja na liście najlepszych wyników: 4 Dość trudny test. Wiem w których rozdziałach szukać odpowiedzi, ale po co przeszukiwać całą książkę?(brakuje mi spisu treści...nie wiem gdzie się zapodziała ta strona) Kertoip to ja.
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nub to ja. 50/100.
Generalnie test jest dosyć łatwy - widziałem takie kobyły, że bez znajomości Silmarillionu, Hobbita i całej trylogii nie było sensu się brać za rozwiązywanie... Test jest łatwy, więc skąd taki niski wynik? Bo po prostu łatwo pozapominać takie rzeczy...
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Twój wynik: 30/100
lol ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Twój wynik: 20/100
Dziękujemy za wypełnienie testu. Twoja pozycja na liście najlepszych wyników: 26 Yay me rasck!!!111 @down Cholera, myślałem że mnie nitk nie pobije juz ;<
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Tasior - 02-09-2005 o 20:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Twój wynik: 10/100
Dziękujemy za wypełnienie testu. Twoja pozycja na liście najlepszych wyników: 32 XDDDDDDDDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Czy ja cos zle rozumiem czy w ostatnim pytaniu dwie odpowiedzi powinny byc poprawne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() 90 / 100
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Master Alucard
|
![]() Twój wynik: 50/100
Dziękujemy za wypełnienie testu. Twoja pozycja na liście najlepszych wyników: 20 Wlasnie Aragorn byl bezpośrednim potomkiem Elendila i Isildura. Poza tym test byl przesadnie trudny.
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 02-09-2005 o 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up:
Czy ja wiem,czy taki trudny ?Wg mnie taki średni,jak ktoś czytał książki to powinien znać odpowiedzi na większość pytań.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 02-09-2005 o 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Rotfl, jak sie bierzecie za robienie testu, to chociaz zrobcie go dobrze, Na dobra polowe pytan jest pare dobrych odpowiedzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() 30/100. pwnz0r rox0r...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() Twój wynik: 30/100
Dziękujemy za wypełnienie testu. Twoja pozycja na liście najlepszych wyników: 39 FOF myslalem ze bede miec ~10 ;p Oglądałem tylko pierwszą częsc i połowe drugiej i nieczyyałem zadnej ksiązki z serii LOTR ;p
Poszukałem i niebyło na forum poradnika o sorcach, to napisałem -.-' przychodze ze szkoły i chciałem zobaczyc jakie posty są i co widze? Temat skasowany przez Raynold Powód: Nie Co to ma byc, jest tam duzo bezsensownych poradników i nie są skasowane! A czemu mój? Nawet niezobaczyłem jakie posty są w nim. I co to do cholery za powod? Powód: Nie -.-' mógłby napisac ze nie zasłaby mało informacji albo cos, a nie mi z takim gównianym powodem wyskakiwac -.-' |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
@Gohan : szkoda tylko, ze wiekszosc testow na temat LoTR ma pytania w stylu "kto byl ojcem xxx", a pod pytaniem 10 tysiecy odpowiedzi. I zeby znac odpowiedz, trzeba a) znac LoTR na pamiec b)przeczytac "rozszerzenia", np. Silmarilion c)trzeba szukac odp, ktora znajduje sie w jednym zdaniu na stronie 356 ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |