|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Katowice
Profesja: Elder Druid
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 61
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Yo. Dzis konczyla sie licytacja GH... loguje sie po save server a tu "09:34 You see an open door. It belongs to house 'Castle of the Winds'. Nobody owns this house." Wiec poszedlem do depo zobaczyc czy kasa jest, jednak jej nie bylo. W zamian zastalem taki list
"Welcome! Congratulations on your choice for house "Castle of the Winds". The rent for the first month has already been debited to your depot. The next rent will be payable in thirty days. Have a good time in your new home!" z ktorego wynika ze jestem wlascicielem... Moze mi ktos powiedziec o co chodzi i czemu stracilem kase ktora teraz musze oddac?
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez natalek - 09-09-2005 o 17:13. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Brus Li Karatemistrz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 49
Skille: -/24
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() Albo to jest bląd i najpozniej jutro bedzie ok, albo to jest blad
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Kumpel opowiadal mi że gdy kupował GH to mógł korzystać z niego dopiero drugiego dnia, jak bedzie dostępny to odpowie jak dokladnie to wyglądało.
No chyba że ktoś wcześniej odpowie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Berylia/selena
![]() |
![]() GH dostaje sie następnego dnia po zakonczonej licytacji, czyli w twoim przypadku będzie to jutro. Wtedy wejscie do Ghulid Hausu otrzymuje lider gildii/właściciel GH. Ja jak kupowałem GH tez sie zmartwiłem co jest i tak dalej, ale następnego dnia weszłem do GH. Choć ja kupowałem GH przed pół roku...może po letnim updcie coś się zmieniło... W każdym razie poczekaj do rana.
@Bedenk Na drugi raz nie spamuj na gg, tylko wyślij SMSa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() To jakiś błąd. GH dostaje się bezpośrednio po zakończeniu licytacji. Jestem tego pewny bo 2 tyg temu moja gildia kupowała GH ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Katowice
Profesja: Elder Druid
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 61
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2005
Imię: Stone'Bezel
Profesja: Knight
Gildia: Jestem wolnym Łowcą Smoków XD
Świat: Fortera
Poziom: 12
Skille: 36/36
Poziom mag.: 2
|
![]() właśnie ale ja też miałem kiedys problem...... licytuje domek 0 gp i zostalo 2 hours do konca a ja ide do budy wracam i nie moj domek to sie wkorzam ale prubuje licytowac durgi
i co??? ban na domki bez zadnego powodu ktos mnie najwidoczniej przleicytowal a czynsz byl 800gp a 0 gp za odme ka w dp mailem 3k!!! jak ktos wie co sie staLo to niech napisze