|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() To jest moj 3 fake story
CZESC 2 NA STR. 2 CZESC 3 NA STR. 3 ok wienc tak: PROLOG Jestes w lesie... nic nie pamientasz... jedyne co masz to tatuaz na klatce na napisem "6" ![]() ![]() ![]() gdy szedl natrafil na orki ![]() (ten Neznajomy to Hero jakby co, nie GM) ![]() Przypomial sobie podstawy magi i bez trudu zabil orki ![]() Oto Czesc 1 po dniu walensania sie po lesie natrafil na wioske ![]() ![]() ![]() ![]() Czy Nr.6 przetrwa atak tego dowiecie sie w czesci 2 PS. Fake CALKOWICE robiony w paincie ROBIC DALEJ?? MAM JUZ POMYSL NA 2 CZESC WSZYSTKO ZALEZY OD WAS SYPAC POSTY PLZ Ostatnio edytowany przez FakeMan - 29-08-2005 o 23:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Devith von Edain
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eldars
Świat: Aurea
Poziom: 45+
Skille: 55/55+
Poziom mag.: 4+
![]() |
![]() Hmmmm, mało szczegółów w otoczeniu. Troszke krzywo powklejane niektóre rzeczy. Fabuła narazie nie ma za dużo akcji. Ale mam nadzieje że się rozkręci
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() To specjalnie jest kzywo powklejane bo ma byc troche bardziej jak w realu
@up "wspomnienia" zapozyczone z gry XIII ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez FakeMan - 28-08-2005 o 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() huehue idz do cavalorna i bedzie nowa umiejetnosc: skradanie sie
![]() fake fajny tylko ciut za krotki ![]() edit: druga czesc tez fajna ale tez krotka ![]() Ostatnio edytowany przez Cor Tibiarz - 29-08-2005 o 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() to dopiero prolog
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() "pamnientam"... "pujde".
Znasz się na ortografi. Fake raczej nie ciekawy. Przypoinający wszystkie inne...
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2004
|
![]() a mi sie fake podoba <jak narazie> czekam na next mam nadzieje ze nic nie z***iesz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Dębica Rulezz ;]
Imię: Elder-Natka
Profesja: Druid
Gildia: White Team
Świat: RefugiA!
Poziom: 17
Poziom mag.: **
![]() |
![]() Narazie mało ciekawy ale mam nadzieje, że sie rozkręci
![]() PS. Fajny był ten ss ze wspomnieniem^^. PSS. "Wienc", "pozwulcie". Zainwestuj w słowinik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Fajne.
Ciekawa fabuła narazie. MORE MORE MORE ![]() Następna część. Jest bardzo fajne. Podoba mi się. Fabuła 9/10 Grafika 8/10
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Chessterr - 28-08-2005 o 20:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @up thx zabieram sie za nastepna czesc!!
(\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj:
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 Ostatnio edytowany przez FakeMan - 28-08-2005 o 21:23. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() CZĘŚĆ 2
Nagle ![]() ![]() Okazło się żę ta "spokojna wioska" jest obozem wypadowym orków ![]() ![]() <no comment> ![]() Zmęczony uciekaniem Nr.6 zrobił sobie przerwe na polance ![]() niestety orki go nie opuszczały ![]() ![]() ![]() Kim jest tajemniczy kusznik i co stanie sie z Nr.6? to w następnej części
(\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj:
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 Ostatnio edytowany przez FakeMan - 28-08-2005 o 23:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() good fake'i ale kilka malych bledów jest hmm.... 8/10
ps. ocen moje fakei plz |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() Fajny fake oby tak dalej. Moja ocena: 9.5/10 (troche krzywo powklejane)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() @up specjalnie bo to ma byc bardziej w realu niz w tibi
@edit Cytuj:
![]() ![]()
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 Ostatnio edytowany przez FakeMan - 28-08-2005 o 23:29. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
|
![]() W dialogach glownego bohatera czesto pojawia sie "shit" , moze jakis synonim do tego znajdziesz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Shit= Damn= Chole... Dalej nie pisze
albo Shit= Gów... W tym wypatku to pierwsze ![]()
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 Ostatnio edytowany przez FakeMan - 28-08-2005 o 23:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Ten bolt jest pokazany jak leci a shaman juz nie zyje
![]() 8/10
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Lokacja: Dębica Rulezz ;]
Imię: Elder-Natka
Profesja: Druid
Gildia: White Team
Świat: RefugiA!
Poziom: 17
Poziom mag.: **
![]() |
![]() Hmmmm... Narazie jeszcze nie komentuje, bo czekam na dalsze części, ale jak na razie to gz ;].
Mam pytanie. Piszesz że historia całkowicie robiona w paincie, a jak robiłeś wspomnienia (cieniowałeś)? Acha, i jeszcze jedno. Z kąd pomysł na nick bohatera --> Nr.6? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrown Wspomnienia jak jego imie wziolem z gry XIII
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Palladyn astery
Profesja: Paladin