|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir-Wojtek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brute Force
Świat: Hiberna ^';,;'^
Poziom: 113
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Film nie jest excytujacy...po prostu postanowilem pokazac jak mozna w dosc ciekawy i urozmaicony sposób expic na pohu ryckiem. Zabijalem tam zarówno cycki,minoski jak i smoczki. Na koniec zrobilem pare Exori testów....
Troszke mnie laguje... Info o miejscu: Ilosc expa na godzine: Stanowczo odradzam 1h weapon i shielda, no chyba ze sca sov ect :> Exp podany orjentacyjnie jak wiecie...poh publiczne miejsce..(niestety) ilosc expa spada gdy przybywaja kolejne szwadrony ludzi. 20-40lev = max 30k przy niezlych skilach i 2h-weapon.(cycki i minoski+ slimes) 40-55lev = 30k-35k 70+/70+ 2h-weapon.(to samo tyle ze szybciej+quest room ) 55-70lev = 40k (cyce,minosy,slimy,quest+kilka dragów czasami) 70-85lev = 40-50k (to samo tyle ze smoczków wiecej tniemy) 85-? lev = 40-75k (przy 40k taka sama technika jak przy 70-85 jezeli ktos jest bogaty i ma duzo explo hmm i innych runek moze pokusic sie o DL solo) Na pohu przy sprzyjajacych warunkach...brak ludzi na calych pohu, 85+lev,duza ilosc gfb explo uh, znajomosc terenu...determinacja mozna nabic nawet 75k+ expa (zbieramy potworki i gfb smoczki explo + male dl to samo zabijamy doslownie caly resp doliczajac leadery przy tempie i smoczki pod nim + nieumarli) FILM OPISUJE VERSJE od 40 do 85. (wydajnosc moze sie nie zgadzac..lekkie lagi) Milego ogladania. Link: http://rapidshare.de/files/4822811/S...k_poh.rec.html
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Mi tam link nie działa
![]() EDIT: to chyba ogólnie coś z rapidshare, bo inne linki z rapid~ też mi nie działąja... EDIT2: Już działa, zaraz bede oglądał ![]() Ostatnio edytowany przez Arathorn - 07-09-2005 o 17:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() mi wogole sie nie odpala rapidash
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() jakas awaria rapidshare....pozostaje tylko czekac
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() You have requested the file Sir-Wojtek_poh.rec (1113327 Bytes). This file has been downloaded 3 times already.
Mi działa jeśli była awaria to trwała bardzo krótko |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Imię: --
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Co do informacji o expowisku, to 1h broń dobrym wyjściem jeżeli jest się wczesnym rankime albo kilka osób dodatkowo tam jest...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
![]() |
![]() Koles ma wlączone z 5 Pm i z 3/4 filmu koles stoi i odpisuje dla typów...nie warto sciagac;/ sorry... ale mi juz nerwy puszczały jak to ogladalem;]
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() =] fajny eq fajny exp fajny poh fajny film oglodam i mi sie narazie podoba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() cuz masz 1505hp i leczysz sie za 525 w dodatku masz extra eq ale takie expienie to jeszcze nie dla mnie nowy swiat ja biegam jeszcze w p secie na 30 ale pszyda mi sie na pszyszlosc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spox filmik , ja terz jestem knightem z hiberny ale dużoo mniejszy lv
![]() Gratz eq i lv ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Co to znaczy niezłe skile?
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Expilem na pohu z lev od 35 do ~90. Na niskich lev bez smoków jak opisalem.
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Mauzes
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 21
Skille: 67/67