|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna
![]() |
![]() Problem z którym się borykam od paru dni jest trochę trudny do wytłumaczenia, ale postaram się opisać go tak żeby wszyscy zrozumieli
![]() Chodzi mi o otwieranie 2 rzeczy w osobnych oknach. Kiedyś mogłem otworzyć swoją postacią np. swój plecak i martwe stworzenie w osobnych oknach - teraz już niestety nie. Nie wiem od czego to się dzieje, ale po zaliczonym "dead" wszystko wraca do normy, po czym sypie się spowrotem po paru godzinach. Jest to dość uciążliwe, np chcąc włożyć rzeczy do depo muszę je najpierw położyć je na ziemi, potem otworzyć swoją skrzynkę i przenieść rzeczy do skrzynki. Otwieranie depo lub plecaka w "nowym oknie" też nie daje pożądanych efektów. Może znajdzie się ktoś, kto wie jak sobie z tym poradzić ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Nie wiem czy to pomoże ale możesz zwiększyć rozdzielczość lub po prostu zainstalowac od nowa tibie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() ja mam wielki problem .A mianowicie nie potrafie nic parcelem wysłać (hiberna, carlin)nic do nikogo,może cip'y chcieli zeby "ludzie" z poczty strajkowali
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() Pebiz spróbuj kopiować nicki z channelu a nie wpisywać je ręcznie (też miałem ten problem).
@Monoskar przeinstalowanie tibi powinno pomóc (ahh te updaty) jak nie to mailinguj do CiP softu żeby ci pomogli, a nóż a widelec dostaniesz coś w nagrodę za odkrycie bugu w kliencie.