|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() nie nie ma a jesli jest to mi nie wiadomo nic o tym
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Administrator: - Dr. Omader
Administrator: - bosal Administrator: - MatKus Moderator: -Dobo Moderator: -Vanessa Moderator: -Dwimenror Moderator: -Gimli syn gloina Moderator: -$corcerer Moderator: -n3m3s!s Moderator: -Raul Moderator: -Zaglada Moderator: -Gremlin Edit/ Zawsze myślałem, że MatKus (matko! ![]() ![]()
wystaw mi notkę ![]() ![]() PW3D!11 // za duży ten obrazek "Back to The Game" 14.9.2005 Ostatnio edytowany przez Huo - 10-09-2005 o 21:17. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Lokacja: Właszcz
![]() |
![]() Cos mi sie zdaje, ze MatKus to administrator... (moge sie mylic).
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Huo
Gremlin ![]() @up Masz racje MatKus to admin huo sie pomylil ![]() @edit AAA no i jeszcze p.l to moderator
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Xagar - 10-09-2005 o 21:17. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() matkus to moderator? O.o
jak dla mnie to on jest adminem-.-
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Po pierwsze Dobo już nie jest moderatorem, a bosal nie jest adminem..
Po drugie pominąłeś besna, p.l'a, Iwana, Cors Enta, Dabka, Fanfiego, Hegemmona, Magusa, MayGyver'a, Polina i Raynolda. Po trzecie, to wszystko można sobie samemu znaleźć tutaj.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 10-09-2005 o 21:25. |
![]() |