|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Najlepsze na tym forum to sa komentarze modów gdy usuna jakis post.
Ostatnio zamiast czytac postow czytam te smieszne komentarze. Dam pare przykładów: Powód: Wystarczy, ze pomoge innym kasujac ten temat. Powód: A ja problemu nie mam. Powód: Aaaaaaaa! Kup sobie co chcesz. A przedtem poszukaj na forum Powód: Dowod w sprawie bana Powód: Nie przeczytał przyklejonego tematu. Na miesiąc mamy go z głowy =) Powód: Debilizm się szerzy Powód: Bo ma UE. A teraz przez miesiąc zapoznaj się z regulaminem, opcją "szukaj" i opcją "używaj wzroku i rozumu&quo Powód: Ciku ciku, idz lepiej bawic sie klockami. Powód: Panu już podziękujemy Najlepsze komenty sa od Raynolda <szacuneczek> ![]() Ostatnio edytowany przez Szczelec Szypka Szczała - 11-09-2005 o 19:02. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() mnie tez zawsze bawi czytanie fajnych powodow kasacji tematow. jeden z uzyszkodnikow ma w podpisie fajna "sytuacje" kiedy bodajze Dr.Omader skasowal pod rzad 5 tematow i powiazal powody ze soba. (to lecialo mniej wiecej tak: "Raz... Dwa... Trzy..." i dalej nei pamietam
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() " Raz.... Dwa....... Trzy..... Głupi temat zamieściliście..... Wy wszyscy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nova
Poziom: 110
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Cieszce sie, ze nam sie tacy inteligentni modzi natrafili...!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() ![]() ![]() Polecam tez czytanie powodow banow ![]() Gora forum>>>szybkie linki>>>Pokaz ostatnio zbanowanych ![]() Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 12-09-2005 o 02:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mogą być powodu banów? xD
TheNatorat Zbanowany przez: Dwimenor 23-08-2005 No Link Podszywanie sie pod kogos innego, reklama TBI w podpisie, pisanie takich głupot, ze glowa mala. Ale jestem wyrozumialy i dam bana tylko na 2 lata Imho świetne xDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2005
Stan: Niegrający
|
![]() M@rz
Zbanowany przez: Dr. Omader 26-08-2005 Masz 3 tygodnie na przeczytanie instrukcji obslugi mozgu. Jesli takowej nie masz to znaczy, ze jestes importowany z rosji i dlatego masz problemy z uzywaniem tego organu. Spytaj sie rodzicow o namiary do producenta i moze ktos cie naprawi. To jest boskie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 01:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Mi sie podobalo jak jakis nubas cieszyl sie ze jest pierwszy w poscie w dziale z filmami, jakis mod mu usunal posta i napisal "teraz juz przez miesiac nie bedziesz pierwszy" albo cos w tym stylu, tez niezle ;0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Najlepsze to są nicki niektórych użytkowników. Chociażby takie tuzy jak: Dupa Jana Sobieskiego, czy Cudowne dziecko dwuch pedalow.
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Big-Gay-All
Zbanowany przez: Dr. Omader 11-08-2005 Tym swoim avatarem mi kolacje zapsules -.-"" I jak kurde chcesz pokazywac w sygnaturce jak robisz koledze loda, to nie na tym forum prosze. matix93 Zbanowany przez: Raul 06-08-2005 Użytkownik jest skończonym idiotą te mi sie podobają ![]() ale i tak Dr.Omader ma najlepsze powody ![]()
Białe serce, krew w czerni, my na zawsze JUVE wierni... Ostatnio edytowany przez Maximus89 - 12-09-2005 o 21:38. |
![]() |
![]() |