![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kavarkas Raer
Profesja: Knight
Gildia: Dimension
Świat: Mythera
Poziom: 10
Skille: 32/31
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() ostatnio znalazłem Star herb i Silver brooch czy ktos mógłby mi powiedzieć do czego służą i za ile mógłbym je spredać ?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() Niejestem pewien ale one słuzą tylko do ozdoby, star herba raczej niesprzedaz a sliver brooch NIE WIEM NA 100% ale chyba do 1k...
Poszukałem i niebyło na forum poradnika o sorcach, to napisałem -.-' przychodze ze szkoły i chciałem zobaczyc jakie posty są i co widze? Temat skasowany przez Raynold Powód: Nie Co to ma byc, jest tam duzo bezsensownych poradników i nie są skasowane! A czemu mój? Nawet niezobaczyłem jakie posty są w nim. I co to do cholery za powod? Powód: Nie -.-' mógłby napisac ze nie zasłaby mało informacji albo cos, a nie mi z takim gównianym powodem wyskakiwac -.-' |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() nie sluza do niczego...
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() star herba nie sprzedasz ale silver brooch selniesz za 100-500gp
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() lol? "za 100-500gp" "za 1k" to dlaczego w tombach lezy to na ziemi? dlatego ze nikt tego nie kupuje/nie sprzedaje no chyba ze jakis newbie to kupi, ale w to tez watpie...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() przypomniala mi sie dyskusja ktora byla ok 3 lata temu na tibia.gery (to nie reklama) pytanie bylo czy mozna robic potiony z ziol
![]() Dzis temat zostal by wysmiany w 4 dupy ale wtedy rozgorzala dyskusja ![]() to bylo offtopic ![]() CO do tematu to do ozdoby ![]() |
![]() |
![]() |