![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Na tibia.pl wyczytałem że barbarian axe można kupić tylko na edronie. Czy jest możliwość innego zdobycia tej broni.
Najwazniejsze to swoje myslec swoje mowic chociaz czasem ludzie to gnoje maja tylko swoje nie pomoga nikomu a trzeba pomoc, zabija wzrokiem pelnym zawisci, uwazaja, ze sa czysci - egoisci. Dodajcie mi reputacji plx ^.^ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Kupić od gracza lub dac mu kase on polynie na edron kupi tobie i przyniesie.
EDIT1.Ja swoim knightem nie bawiłem się w kupowanie barb axe odrazu kupilem knight,potem dl i do f-axe nie doszedlem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Trzeba dodac ze axe sa ogolnie trudno dostepne. Mi sie udalo w Ab kupic za 550gp od jakiegos kolesia. Wystarczy troche pokrzyczec choc szybko tego raczej nie kupisz. Mi sie udalo za 2 krzykiem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
@villen a jaki swiat? bo po wyjsciu z rooka, chyba tylko na antice mialbys szanse kupic od razu k-axe ( moze jeszcze novej, ale nie znam tamtejszych cen ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Nie chodziło mie że powyjściu z rooka tylko kupiłem double axe a potem k-axe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() ha mam na razie hatchet dopiero co wsyzelm z roka na danubi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
![]() hmm.. niech pomyśle
B-axe możesz mieć na kilka sposobów - kupić od kogoś - poprosić pacc'a żeby ci zakupił na edron - lub wykonać questa(są 2) no ale wiadomo "Ani mru mru" ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2004
![]() |
![]() Jeżeli się zastanawiasz czy go kupić to mogę cie zapewnić, że tak. Broń może nie ma jakiegoś rewelacyjnego ataku, ale jej cena jest bardzo niska i do tego jeszcze dostępna w sklepie. Ja na tym zaczynałem, polecam.
|
![]() |
![]() |