|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() mam problem. Wczesniej tibia dzialala mi normalnie az tu nagle pewnego dnia
"Uruchomienie pliku DDRAW.DLL jest niemożliwe. Sprawdź plik, aby rozpoznać problem" No i co ja mam biedny zrobic?! Przeinstalowalem sterownik to karty graficznej, przeinstalowalem directa, przeinstalowalem tibie (kilkanascie razy) I dalej wielkie GÓWNO Blagam pomozcie, wczesniej tibia dzialala mi gicior a teraz taki zjeb akurat w dniu w ktorym kupuje domek :/ Moj komp to 600mhz pentium III 192ram Radeon9000 atlantis cos jeszcze podawac? przeciez plik draw.dll to plik w rejestrze, odpowiadajacy za cos graficznego... QRFA MAAC JA BEZ TIBII OSZALEEJEEE!!!!! Prosze nie pisac postow w stylu "to masz pecha" "tez tak mialem ale nic nie zrobilem" ani nic takiego... Prosze o pomoc...! Edit======> tam gdzie sie pokazuje to moze byc trojan to chodzi o DLL |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 1. Podaj ścieżke dostępu do tego pliku.
2. To się pokazuje jak włączasz Tibia,exe ?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Nowa Sarzyna
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zhinus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Black Rose
Świat: Nova
Poziom: 55
Skille: 22/28
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() @up.
1. Plik znajduje sie w Windows/system (i/lub system32) 2. Tak, blad pokazuje sie przy wlaczaniu tibii Sam mam taki problem na moim drugim kompie, porobwalem juz sciagac ten plik z onetu, ale problem pokazuje sie dalej. Bede wdzieczny jak ktos da drobne porady. @down. Problem pojawil sie po formacie i przeinstalowaniu windowsa, sprawdzilem na antyvirze i nic nie wykrylo. Po przeinstalowaniu tibii nic sie nie zmienilo
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Odinstaluj tibie, zainstaluj ją na nowo. Jeśli to nie pomoże, to ratuje cię tylko przeinstalowanie windy (windows) bądź lunuksa
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale mam pecha... Nie da sie inaczej? U mnie z reinstalka wingrozy to jest problem nieziemski...
Mam dwa windowsy i musialbym usuwac obydwa bo z XP sie nie da 98 zainstalowac... Pozatym problemy z driverami, itp.... Nie da sie inaczej? Bobercjusz>>> Pisalem ze reinstalowalem tibia kilkanascie razy |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Fallen Angel
|
![]() Może ściągnołeś jakąś przerobiona tibie razem z viruskiem.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ludzie, ale DDRAW,dll to nie żaden trojan ani wirus! Na jakim systemie włączasz tibię?
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Gangrel====> Sciagnalem z tibia.com ... kurde
Gonzo=====> Na windows 98 Jak narazie nikt mi nie pomógł Litoooosci, blagam pomozcie mi jak to zrobic bo mi sie tylko pacc marnuje ://////////////// :[ nikt nie wie? no nikt nie wie?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() A gdzybym ci wyslal ten plik mailem to by nie pomoglo??
Jak byś chcial to mi priva wyslij albo w szkole powiedz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie podzialaloby... Pliczek po restarcie kompa automatycznie sie zamienia na stary a przed restartem nic nie daje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Miałem to samo jedyne wyjscie to format bo tego nieda sie tak naprawic ( a przynajmniej ja o tym nie wiem) wiec przykro mi
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jagger the fourth
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
![]() |
![]() Wiesz to moze wydac sie glupie to co teraz powiem, ale moze problem jest w tym ze twoj anty-wirus zmienia nazwe pliku z DDraw. dll na DDraw.to_moze_byc_trojan, co uniemozliwia pozniej otwarcie tego pliku przez tibie, proponuje recznie zmienic nazwe tego pliku na DDRAW.dll i dopiero sprobowac odpalic gre.
Edit: Dobra, tego posta mozecie zignorowac, bo teraz sie dopiero skapnalem, ze to forum zmienia wyraz '. dll' na to_moze_byc_trojan. >.< |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobrze rozumiem?
Mam zamienic plik ddraw,dll na ddraw,dll ? ![]() zamiast kropki dalem przecinek zeby sie to durne ostrzezenie o trojanie nie wkleilo ![]() czyli mam zmienic nazwe na taka sama jak byla? |
![]() |
![]() |