|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 101
![]() |
![]() Mój kumpel ma pewien problem grał wczoraj w Tibie ,normalnie na swoim kompie nie wchodził na żadna strone itd.. dzisiaj zobaczył ze jest na rooku ;/ wszedł na www.tibia.com i wpisał swój nick ale miał tylko 2 wcześniejsze deady -.- na 17 i 19lvl a nagle ma 1lvl na rooku -.- jak to mozliwe daje tu screena i link
Ps plz o szybka odpowiedz jak to możliwe LINK:http://www.tibia.com/community/?subt...=Edek%20Erelio ![]() DOWN@ LOL mi chodzi o tak jakim cudem ma 1lvl z 19 -.-jak nie ma deadow ;/
boom! Ostatnio edytowany przez J0hny - 14-09-2005 o 14:48. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() ja ci powiem tak:
jesli zostal shackowany to uzywal jakiegos scierwa. Ale kłupi był. @up: aha ![]()
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 14-09-2005 o 14:51. |
![]() |
![]() |
#3 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Tak miał hacka i został zrookowany, a deadów nie widać bo coś się stało z bazą danych w Tibii, ponieważ nie widać ŻADNYCH ostatnich deadów na każdej postaci (np. mój kumpel Mashter ma w liście deady na 49 i 50 lvl, a niedawno deadnął też na 52).