Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-07-2005, 21:58   #1
Xyrius
Zbanowany

Xyrius's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy

Xyrius ma numer GG 4524829
Domyślny Wojna na Mytherze...

Chciałbym opisać co się dziś wydarzyło na serwerze - mythera.
Wracam sobie z cyklopów z thais kiedy pod AB zauważam ok. 10 BRów. Zaczynają za mną iśc...wchodze do AB a tam istny rozwal. MASA BR'ów na zewnątrz i jeszcze większa masa polakó w dp... Brazylijczycy wypowiedzieli polakom wojnę.. >.< ! Walczyłem, była nas nieliczna grupka... zginałem. Jako że jestem mieszkańcem Carlin - loguje się w śwątyni Carlin a tam znowu pełno BR'ów krzyczących 'kill all pollonesse' i atakujących polaków. Wracam do AB a tam wciąż to samo. Wojna z góry przegrana. BR jest więcej a ich przywódcy to najlepsi na sewerze. Wraz z friendem stwierdziliśmy że to niema sensu i uciekliśmy do Kazo :/ A tam nikt nie walczył - a czemu ? Bo nie było tam polaków Teraz z kolegą udajemy BR'ów (translator online roolz), najgorsze jest to że brazylijczycy nauczyli się polskich wyrazów.. cześć, jesteś z polski ?, jaki masz level ? Czy chcesz wybić BR'ów ? Jesteś polak ?... nigdy tak naprawde nie wiesz z kim rozmawiasz. Wraz z friendem postanowiliśmy uciec gdzie indziej. Jednak znajomy który padł w Venore mówił że wszystkie bramy zostały obstawione. Brazylijczycy nas niszczą... zalogowałem się na chara w thais - patrze... a tam totalny rozwal. Do wszystkich ludzi grających na mytherze: NIE BÓJCIE SIĘ, ZGINIEMY RAZEM LUB WYGRAMY RAZEM !! Pojedyńcze 15osobowe grupki atakujące 30Brazylijczyków nie mają szans, nadzieja istnieje tylko wtedy gdy się złączymy. Co ciekawe gdy napisałem innym charem do przywódcy BR'ów i pytałem czy cały naród/pojedyńcze osoby mogą się wykupić jakoś nie był tym specjalnie zainteresowane Mówiłem że jestem przedstawicielem polski, że przepraszamy, ze wojna niszczy serwer. Ale napiasł że trwa wojna i któraś ze stron musi wygrać.. i to mają być oni. Nie są też zainteresowani bitwą na otartym polu. Po prostu chcą nas wybić. Ceny run szaleją... spotkałem jednego sorca który mi sprzedał dwa BP hmm po 400gp bo mówił ze jest wojna i nikt nie chce kupić. A potem popytałem się sprzedawców i teraz BP HMM chodzi po 2.5k średnio... BP UH to 4k... IHów już nikt nie sprzedaje, to samo z gfb i SD <- przynajmniej ja się nie spotkałem żeby ktoś sprzedawał. 5minut temu Kazo i AB były opanowane przez BR'ów... wojna nas wykończy... wojna zniszczy serwer... wojne przegrają POLACY. A dlaczego ? Bo 80% populacji tego narodu siedzi w depo zamiast ruszyć do walki, choćby ruszać po smierć ale walczyć !
Xyrius jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-07-2005, 22:08   #2
Ashyx Dras
Użytkownik Forum

Ashyx Dras's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2005

Domyślny

POLSKA!BIAŁO-CZERWONI!... Roz***cie Br, pokazcie im wasza sile, nie bójcie sie ich bo jak przegracie to bedzie jeszcze gorzej niz jest... Nie sprzedawajcie swoich runek BR a Polakom po nizszych cenach. Pokazcie na co was stac!!

c ya
stary 30-07-2005, 22:11   #3
Gufat III
Użytkownik Forum

Gufat III's Avatar

Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław

Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
Gufat III ma numer GG 8644522
Domyślny

Taka prawda - polacy to n00by i nie umiemy walczyć. Tu szacunek w stronę BR. Wygrają bo są lepsi, lepiej grają i lepiej są zorganizowani.
Gufat III jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-07-2005, 22:18   #4
Plastex
Użytkownik Forum

Plastex's Avatar

Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity

Stan: Na emeryturze
Plastex ma numer GG 2590440
Domyślny

Napisałeś to tak, jakby wojna była w rl i wszyscy mielibyśmy zginąć. Polacy to tchórze i nigdy nie pojdą do walki. Tu potrzeba Batmana :)
stary 30-07-2005, 22:30   #5
kaczi
Użytkownik Forum

kaczi's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Daleko Ci do mnie. Sklep: Skate Shop.

Stan: Niegrający
Wyślij wiadomość przez ICQ do kaczi kaczi ma numer GG 4029572
Domyślny

Wiesz, 3 dni temu było podobnie na Elysi.
20 Br'ów, i Polacy którzy się spotkali przez przypadek, zrobilismy te same kolorki i
ich zaatakowalismy. Połowa loga dała, inny uciekli, reszta padła.
Potem padli Polacy, którzy trzymali z Br'ami:
21:06 Warning! The murder of Roman hardkorowiec was not justified. (30 knight)
I było koniec BR'ów.

A pozatym tak to przeżywasz jakby to była by bardzo straszna rzecz.

Jestem jaki jestem to fakt
Lubie kiedy buja sie mój świat
Poruszam sie raz w przód raz w tył
Ja piłem, pije i będę pił
Historii mojej nie pozna nikt
Znów świat się buja a ja z nim
To nie jest wyścig , to nie próba sił
Ja piłem, pije i będę pił.

kaczi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-07-2005, 22:34   #6
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashyx Dras
POLSKA!BIAŁO-CZERWONI!... Roz***cie Br, pokazcie im wasza sile, nie bójcie sie ich bo jak przegracie to bedzie jeszcze gorzej niz jest... Nie sprzedawajcie swoich runek BR a Polakom po nizszych cenach. Pokazcie na co was stac!!

c ya
Kocham ten nasz polski nacjonalizm... Achh!

Polacy są DEBILAMI. Nie potrafią grać. Ci najsłabsi zawsze wszczynają wojny, a potem bluzgają, że w depo tłoczno.
stary 30-07-2005, 22:35   #7
Wielki MarIuSzzo
Użytkownik Forum

Wielki MarIuSzzo's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem

Domyślny

U mnie na Selenie sytuacja wyglada tak, ze szwedzka gildia wypowiedziala wojne polskiej i oglosili hunted list. Mimo, ze polakow jest 2 razy wiecej nie wiedziec czemu nie proboja zgladzic szwedzkich PA... Tak juz jest. Polacy sa niezorganizowani i boja sie walczyc...
stary 30-07-2005, 23:02   #8
Necron
Użytkownik Forum

Necron's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań

Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
Necron ma numer GG 3180413
Domyślny

Polacy nie umieja walczyc, wiekszosc nastawiona jest na pg, lub mana sitting przed depo. Ludzie nie maja przywodcy a jesli nawet maja to nie sluchaja go i panuje zasad "róbta co chceta", dlatego polacy zwykle przegrywają. Potrzebny jest wam przywódca który zebrałby was do kupy i pokierowal wami, a na razie z depo nei wychodzice i robcie miejsce dla innych uciekajacych polakow a nie jak przypuszczam czekanie w pz az ktos padnie i lootowanie go.
Necron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-07-2005, 08:46   #9
Xyrius
Zbanowany

Xyrius's Avatar

Domyślny

Hah... dowódca. Sam im mogę przewodzic. Jest nas ok. 5-10 którzy mają zamiar walczyć
Reszta tylko siedzi w depo i się drze "fucking BR", "do walki!" "wszyscy polacy na biało - czerwono"... chcemy z friendami walczyć. Ale co z tego ? Przecież nie będziemy się w 10 na 4x więcej brazylijczyków. Oni są lepiej zorganizowani. Wogóle to nie była przypadkowa wojna, to było zaplanowane. Robią to całkiem mądrze. Chodzą kilkudziesięciosobowymi grupkami od miasta do miasta, stoją chwile, czekają aż polacy się stracą, gdy polacy są wracają i ich wybijają. Serwer stracony ! Jeśli sami nie odpuszczą, lub nie dadzą nam możliwości wykupienia się to przegraliśmy. Wielcy polacy.... często widziałem jak 3-4 osobowe grupki atakowały 1-2 BR'ów. Ale żeby się złączyć w jedną wielką grupe to nikt niechce... podobno dziś planowane jest odbicie AB. Wątpie by coś z tego wyszło, ale będę walczyć (tylko grr... niemam 4mlvl i musze z IHami biegać). Wszystkie H-LVL postacie są zdania że wojna jest przegrana, też tak uważam. Ale to nie oznacza że trzeba się poddawać bez walki...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kaczi
A pozatym tak to przeżywasz jakby to była by bardzo straszna rzecz.
specjalnie piszę tak ten post. piszę tak jakbym był mieszkańcem mythery Musisz przyznać że takie posty są lepsze

Ostatnio edytowany przez Xyrius - 31-07-2005 o 08:51.
stary 31-07-2005, 10:55   #10
kaczi
Użytkownik Forum

kaczi's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Daleko Ci do mnie. Sklep: Skate Shop.

Wyślij wiadomość przez ICQ do kaczi kaczi ma numer GG 4029572
Domyślny

Jeśli Polacy mają wygrać wojnę narodową, i chcesz w niej uczestniczyć to życę powodzenia, bo napewno się przyda.
Bo bardziej debilnego narodu w Tibi to nie widziałem.
Ale cóż...

Jestem jaki jestem to fakt
Lubie kiedy buja sie mój świat
Poruszam sie raz w przód raz w tył
Ja piłem, pije i będę pił
Historii mojej nie pozna nikt
Znów świat się buja a ja z nim
To nie jest wyścig , to nie próba sił
Ja piłem, pije i będę pił.

kaczi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-07-2005, 11:02   #11
Sir Marilion
Użytkownik Forum

Sir Marilion's Avatar

Data dołączenia: 04 07 2005

Domyślny

Bardzo ciekawe bardzo ciekawe... robie nowa postac na mytherze
Co do mnie to bedziesz mi mogl zaufac... raz rzucilem sie moim 14 lvl knightem na 20 lvl BR pala... jakoś wygrałem... chyba strzały mu się skończyły bo wystrzelił LEDWIE 10... w dodatku 8 nie trafiło... chyba musiał potrenować distance ^^
stary 31-07-2005, 17:39   #12
domelxxx
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 05 2005

Świat: Furora
Poziom: 29
Poziom mag.: 15
Domyślny

Xyrius, posluchaj, co z tego, ze wszyscy polacy sie zjednocza, jak wpadnie taki golden/wizard, walnie ue i 3/4 Polakow ma deda, a oni bana na tydzien...

Wojna sie zaczela, Gildia Tilo'Carsona vs perfect storm, mam nadzieje, ze wygramy, ale roznie moze byc

Ja 3 tygodnie temu wyszedlem z mythery, pozegnalem sie z kolegami (tutaj znajduje sie moja pozegnalna lista) , chcociaz wiekszosc gra na Furorze.

urs,
Domelx
domelxxx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-07-2005, 18:50   #13
Xyrius
Zbanowany

Xyrius's Avatar

Domyślny

dobra Domelx, masz rację... ale PS'i nie są wszędzie. Tutaj nie chodzi o wygraną - bo na tą liczyć nie można. Tutaj chodzi o pokazanie im że się nie boimy... zajrzyjcie na forums.tibiabr.com... 'Rewolucja Brazylijska ! Polacy n00by ! Spójrzcie ile polskich tchórzy siedzi w depo.. ' i inne takie (<- przetłumaczyłem to, chyba nikt nie pomyślał że na swoim forum BR'y pisza po polsku
Czy wygramy wojne ? Brak przywódcy, organizacji, taktyki - i mamy wygrać ?
My za to dziś zrobiliśmy w 8 mały najazd na Carlin, ok. 13.00 kiedy było mało BR'ów. Fajny rozwal był, no i wygraliśmy Zabiłem 3 ! Wojna jako tako się nie skończy. Może skończą się najazdy brazylijczyków, ale jeśli tylko przy ich więcej grupce wyjawisz ze jesteś polak - to jest to równoznaczne z tym że jesteś trup ! Też myślę nad zmianą serwera... niema zbyt wielkiego wyboru...
stary 06-09-2005, 16:07   #14
Bror Kryn
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 07 2005

Profesja: Paladin
Gildia: Poland Team
Świat: Hiberna
Poziom: 13
Skille: 37/--
Domyślny

Teraz chyba wojna sie skonczyla, ale czemu nikt nie chce zemsty? Sam gram na mytherze i mam kumpli! Odpłaćmy się Brazylijczykom! Nie siedźmy w depo! Kto chce niech kandydature na generała zgłasza! Polacy! Nie poddawać się!
Bror Kryn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-09-2005, 21:45   #15
Druid Omnibuso
Guest

Evul

chce wejsc do wojny z br do jakiego miasta mam isc jakei jest najbezpieczniejsze dolacze do armii wyzwoelnia i obmyslimy taktyki obstawimy bramy zrobimy patrole nie rzucim ziemi powiedzcie do ktorego miasta mam isc i do kogo sie zglosic
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-09-2005, 12:33   #16
Golden Beast
Użytkownik forum

Golden Beast's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Śrem

Stan: Początkujący
Świat: Trimera
Golden Beast ma numer GG 6897712
Domyślny

Czemu niektorzy z Was mowia ze Polacy to tchorze? sami nie jestescie lepsi(bez obrazy) ale to prawda! jakby zaczeli Was lac to byscie uciekali do depo, napewno 50% z Was tak by zrobila.. wiec zobaczcie najpierw na siebie potem obwiniajcie reszte
Ps. niektorzy br to tez tchorze! jak zaczolem lac br z 50lvl to uciekl mi do depo ;/ i siedzial tam tak dlugo az ja wyszlem z tibi
Golden Beast jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-09-2005, 13:41   #17
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashyx Dras

c ya
POLISZ PAUER! Nie ma jak to ten nasz polski patridiotyzm...
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania