|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Chciałbym opisać co się dziś wydarzyło na serwerze - mythera.
Wracam sobie z cyklopów z thais kiedy pod AB zauważam ok. 10 BRów. Zaczynają za mną iśc...wchodze do AB a tam istny rozwal. MASA BR'ów na zewnątrz i jeszcze większa masa polakó w dp... Brazylijczycy wypowiedzieli polakom wojnę.. >.< ! Walczyłem, była nas nieliczna grupka... zginałem. Jako że jestem mieszkańcem Carlin - loguje się w śwątyni Carlin a tam znowu pełno BR'ów krzyczących 'kill all pollonesse' i atakujących polaków. Wracam do AB a tam wciąż to samo. Wojna z góry przegrana. BR jest więcej a ich przywódcy to najlepsi na sewerze. Wraz z friendem stwierdziliśmy że to niema sensu i uciekliśmy do Kazo :/ A tam nikt nie walczył - a czemu ? Bo nie było tam polaków ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
|
![]() POLSKA!BIAŁO-CZERWONI!...
![]() c ya
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Taka prawda - polacy to n00by i nie umiemy walczyć. Tu szacunek w stronę BR. Wygrają bo są lepsi, lepiej grają i lepiej są zorganizowani.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Napisałeś to tak, jakby wojna była w rl i wszyscy mielibyśmy zginąć. Polacy to tchórze i nigdy nie pojdą do walki. Tu potrzeba Batmana :)
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz, 3 dni temu było podobnie na Elysi.
20 Br'ów, i Polacy którzy się spotkali przez przypadek, zrobilismy te same kolorki i ich zaatakowalismy. Połowa loga dała, inny uciekli, reszta padła. Potem padli Polacy, którzy trzymali z Br'ami: 21:06 Warning! The murder of Roman hardkorowiec was not justified. (30 knight) I było koniec BR'ów. A pozatym tak to przeżywasz jakby to była by bardzo straszna rzecz.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Polacy są DEBILAMI. Nie potrafią grać. Ci najsłabsi zawsze wszczynają wojny, a potem bluzgają, że w depo tłoczno.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() U mnie na Selenie sytuacja wyglada tak, ze szwedzka gildia wypowiedziala wojne polskiej i oglosili hunted list. Mimo, ze polakow jest 2 razy wiecej nie wiedziec czemu nie proboja zgladzic szwedzkich PA... Tak juz jest. Polacy sa niezorganizowani i boja sie walczyc...
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Polacy nie umieja walczyc, wiekszosc nastawiona jest na pg, lub mana sitting przed depo. Ludzie nie maja przywodcy a jesli nawet maja to nie sluchaja go i panuje zasad "róbta co chceta", dlatego polacy zwykle przegrywają. Potrzebny jest wam przywódca który zebrałby was do kupy i pokierowal wami, a na razie z depo nei wychodzice i robcie miejsce dla innych uciekajacych polakow a nie jak przypuszczam czekanie w pz az ktos padnie i lootowanie go.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Hah... dowódca. Sam im mogę przewodzic. Jest nas ok. 5-10 którzy mają zamiar walczyć
![]() Reszta tylko siedzi w depo i się drze "fucking BR", "do walki!" "wszyscy polacy na biało - czerwono"... chcemy z friendami walczyć. Ale co z tego ? Przecież nie będziemy się w 10 na 4x więcej brazylijczyków. Oni są lepiej zorganizowani. Wogóle to nie była przypadkowa wojna, to było zaplanowane. Robią to całkiem mądrze. Chodzą kilkudziesięciosobowymi grupkami od miasta do miasta, stoją chwile, czekają aż polacy się stracą, gdy polacy są wracają i ich wybijają. Serwer stracony ! Jeśli sami nie odpuszczą, lub nie dadzą nam możliwości wykupienia się to przegraliśmy. Wielcy polacy.... często widziałem jak 3-4 osobowe grupki atakowały 1-2 BR'ów. Ale żeby się złączyć w jedną wielką grupe to nikt niechce... podobno dziś planowane jest odbicie AB. Wątpie by coś z tego wyszło, ale będę walczyć (tylko grr... niemam 4mlvl i musze z IHami biegać). Wszystkie H-LVL postacie są zdania że wojna jest przegrana, też tak uważam. Ale to nie oznacza że trzeba się poddawać bez walki... Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Xyrius - 31-07-2005 o 08:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli Polacy mają wygrać wojnę narodową, i chcesz w niej uczestniczyć to życę powodzenia, bo napewno się przyda.
Bo bardziej debilnego narodu w Tibi to nie widziałem. Ale cóż...
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
|
![]() Bardzo ciekawe bardzo ciekawe... robie nowa postac na mytherze
![]() Co do mnie to bedziesz mi mogl zaufac... raz rzucilem sie moim 14 lvl knightem na 20 lvl BR pala... jakoś wygrałem... chyba strzały mu się skończyły bo wystrzelił LEDWIE 10... w dodatku 8 nie trafiło... chyba musiał potrenować distance ^^
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Imię: Domelek-Elemelek
Świat: Furora
Poziom: 29
Poziom mag.: 15
|
![]() Xyrius, posluchaj, co z tego, ze wszyscy polacy sie zjednocza, jak wpadnie taki golden/wizard, walnie ue i 3/4 Polakow ma deda, a oni bana na tydzien...
Wojna sie zaczela, Gildia Tilo'Carsona vs perfect storm, mam nadzieje, ze wygramy, ale roznie moze byc Ja 3 tygodnie temu wyszedlem z mythery, pozegnalem sie z kolegami (tutaj znajduje sie moja pozegnalna lista) , chcociaz wiekszosc gra na Furorze. urs, Domelx |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
![]() |
![]() dobra Domelx, masz rację... ale PS'i nie są wszędzie. Tutaj nie chodzi o wygraną - bo na tą liczyć nie można. Tutaj chodzi o pokazanie im że się nie boimy... zajrzyjcie na forums.tibiabr.com... 'Rewolucja Brazylijska ! Polacy n00by ! Spójrzcie ile polskich tchórzy siedzi w depo.. ' i inne takie (<- przetłumaczyłem to, chyba nikt nie pomyślał że na swoim forum BR'y pisza po polsku
![]() Czy wygramy wojne ? Brak przywódcy, organizacji, taktyki - i mamy wygrać ? My za to dziś zrobiliśmy w 8 mały najazd na Carlin, ok. 13.00 kiedy było mało BR'ów. Fajny rozwal był, no i wygraliśmy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Imię: Lama of Pizama
Profesja: Paladin
Gildia: Poland Team
Świat: Hiberna
Poziom: 13
Skille: 37/--
|
![]() Teraz chyba wojna sie skonczyla, ale czemu nikt nie chce zemsty? Sam gram na mytherze i mam kumpli! Odpłaćmy się Brazylijczykom! Nie siedźmy w depo! Kto chce niech kandydature na generała zgłasza! Polacy! Nie poddawać się!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() chce wejsc do wojny z br do jakiego miasta mam isc jakei jest najbezpieczniejsze dolacze do armii wyzwoelnia i obmyslimy taktyki obstawimy bramy zrobimy patrole nie rzucim ziemi
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Śrem
Stan: Początkujący
Imię: Golden Beast
Świat: Trimera
![]() |
![]() Czemu niektorzy z Was mowia ze Polacy to tchorze? sami nie jestescie lepsi(bez obrazy) ale to prawda! jakby zaczeli Was lac to byscie uciekali do depo, napewno 50% z Was tak by zrobila.. wiec zobaczcie najpierw na siebie potem obwiniajcie reszte
![]() Ps. niektorzy br to tez tchorze! jak zaczolem lac br z 50lvl to uciekl mi do depo ;/ i siedzial tam tak dlugo az ja wyszlem z tibi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |