|
|||||||
| Notki |
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
|
wystaw mi notkę , jeżeli uważasz że dobry ze mnie użyszkodnik. Przyjmuję krytykę w notkach . PW3D!11 // za duży ten obrazek "Back to The Game" 14.9.2005 Ostatnio edytowany przez Huo - 14-09-2005 o 22:40. |
|
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Tibia ;>
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 20
Skille: 18/22
Poziom mag.: 24
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zbanowany
|
Po 1: Gratuluje filmiku.
Po 2: Moglbys mi podac wykonawce i tytul piosenki? Z gory dziekuje. Edit: Sorry na koncu jest napisane jaka muzyka ![]() Ostatnio edytowany przez Masat - 14-09-2005 o 18:00. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
up: ja moge powiedziec
bo niewidze nic sensownego w "spiewaniu" raczej krzyczeniu jakis uga buga xD |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Iridia
|
Od*******cie się od muzyki ;] . Ciężkie brzmienie gitar idealnie pasuje do filmów akcji
wycenzurujcie to =] |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
jak by mój kumpel Cię spotkał na ulicy i był mu powiedział Metal sux...to by Cię wykajstrował
on ma bzika na punkcie Metalu xDa tak wogóle to film taki sobie, muza za cicho, film o GTA...a nie o tibi, więc nie wiem po co go tu dałeś? to jest forum o tibi i filmy powinny być o tibi, a nie o gościu który pół filmu lata samolotem ... Moja ocena: beznadzieja, nie na temat i nie warto ściągać ![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Użytkownik Forum
|
No ciesze sie, że pare osobom się podobał
. Wykonawca to Korn, Another Brick In The Wall, inaczej mówiąc piosenka Pink Floyd'ów.Cytuj:
Zapraszam do komentowania. Acha i dla tych co będą mówić :"To jest subforum o Tibii1! a nie o SA!" Wiem, zgadzam się, ale Gimli syn gloina usunął mi temat w OWIONIE (O wszystkim i O niczym).
|
|
|
|
#12 | |
|
Master Alucard
|
Cytuj:
@Topic Niektore tricki naprawde fajnie ci wyszly ![]() Swoja droga - wrociles mi checi do gry w SA ![]()
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xoltor
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ultimejszon
Świat: Selena
Poziom: HAJ
Poziom mag.: 67
|
Dlaczego zamieszczasz tu filmik i nie piszesz ze to GTA?! Skrót SA nikomu zbyt wiele nie mówi. Wiekszosc sciagnie dlatego bo to film wmv a filmy w tym formacie sa przyjemne w ogladaniu (jeżeli mówimy o tibi) moglbys nic nie napisac ale gdyby to byl filmik o tibi a ty tu z Gta SA wyskoczyłeś -.-'
Tematyka: Sux Muza: Niezła Jakość: Nice Ogólnie: Nie warto sciagać. -.-
|
|
|
#14 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
|
temat do kasacji !
Przecież to jest forum o tibi. Są przecież inne fora o grach i tam można dac każdą grę. Przeciez kazdy zaraz nagra jakiś film (choćby jak pracuje na komputerze, klika i wogóle bajer + muza to już full wypas) i wrzuci go tutaj doda jakąś super nazwę, ciężka praca się opłaca czy inne hasło wyborcze i ludzie to ściągają i się denerwują Sam się trochę zdenerwowałem bo GTA nie lubię i nie chciałem ściągać na wolnym łączy filmu o GTA a tu zonk =\@up on powiedział swoją ocenę, z którą się zgadzam...w/g mnie film jest kiepski i nie na temat, więc moja ocena jest negatywna i każdemu kto nie lubi GTA mówię: nie ściągać ! xD Ostatnio edytowany przez zimne_piwo - 14-09-2005 o 18:15. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Ech ręce i nogi opadają Zimne piwo powinieneś dostać bana za nick -.-. Tak BTW... Czy widziałeś kiedyś kurde jego psia mać, by ktoś zamieścił filmik z gta SA?! No pytam się?! NIE!!! tylko ja, biedny poczciwy Huo razem z hoomikiem (\m/) zamieszczliśmy filmy (hoom tylko Chryzantemy Złociste w dziale FILMY na tibia.pl, ja Stunts i chyba jakiś jeszcze). Ech zawsze jakiś fewcking n00b zrobi wielki Offtopic, z czego modkowie mają prawo go usunąć .
wystaw mi notkę , jeżeli uważasz że dobry ze mnie użyszkodnik. Przyjmuję krytykę w notkach . PW3D!11 // za duży ten obrazek "Back to The Game" 14.9.2005 Ostatnio edytowany przez Huo - 14-09-2005 o 18:20. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
|
Nie wasze forum więc nie czepiajcie się że filmik SA ! Jak sie niepodoba to trzeba było nie ściągać :/ ... ! Pomyślcie ! Odrazu rzucacie się na niego że filmik suxx i że to forum tibi a nie o Gta ... HIP-HOP RULEZ !
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
|
Ciebie to chyba rodzicie nie wychowują co? nie dość, że brak kultury to jeszcze się unosi =\ mam nick jaki chcę i nie obchodzi mnie czy Ci się podoba...bana? niby czemu? aaaa piwo zapomniałem musisz czekać do 23 żeby widzieć reklame piwa
tak mi przykro boisz się krytyki to nie dawaj filmów....to co że napisałeś że to film o GTA póżniej....to teraz kazdy będzie w poście pisał nie krytykować, a jak ktoś skrytykuje to ooo aaa iii modek skasuje itd...film jest beznadziejny i normalnie żałuje cennych bajtów jakie ściągnełem i tak jak Ci napisałem to jest forum o tibi !!! przeliteruje, moze łatwiej zrozumiesz T (jak taboret) I (jak imbecyl) B (jak baran) I (imbecylów dwóch) A (sam sobie wymyśl)...są fora do filmów amatorskich i tam sobie wrzucaj swoje arcydzieła =\@up ojeju czy Ty nie czytasz co piszemy? mówiłem, nie było by sprawy gdyby napisał w temacie to jest beznadziejny film o GTA a nie o Tibi i odrazu by nikt nie ściągał, ale on nie poinformował nas ![]() Ostatnio edytowany przez zimne_piwo - 14-09-2005 o 18:33. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
Cytuj:
Argh troche kultury to ze nielubisz metalu twoja sprawa ale to nieznaczy ze kto inny niema prawa tego słuchac ja osobicie nieprzpadam za hip-hop no moze niekture piosenki jakoś przeslucham a co do filmu morze byc ![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Guest
|
Cytuj:
|