|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny gracz
Imię: Angela Dragon
Profesja: Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 29
Skille: 74/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Czy fist fiting daje cos jak sie wali jakas bronia ??
Chuck Norris po raz 3 doliczył do nieskonczonosci ![]() Chuck Norris umie przenosic prad w wiaderkach Chuck Norris umie dzielić przez zero. I zawsze otrzymuje prawidłowy wynik ![]() Chuck Norris nie umrze. On kopnie w kalendarz. Z półobrotu ![]() Chuck Norris złamał sobie sam nogę. Tylko po to, żeby wygrać paraolimpiadę Chuck Norris był już na Marsie. To, dlatego nie ma tam oznak życia ![]() Tylko Chuck Norris wie ile jest odcinków "Mody na sukces" ![]() Chuck Norris potrafi założyć hełm na lewą stronę
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Niegrający
|
![]() Nie<10 znakow>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Ech , i co by ci tu powiedzieć ...
Takich tematów było kilka , gdzie dyskutowano po jaką cholerę skillować fista. Fista ćwiczy się głownie dla własnej przyjemności i tyle. Jeżeli nie szukałeś takich tematów , to użyj tej opcji. Szybciej znajdziesz potrzebne ci informacje i nie bedziesz zaśmiecać forum. Dziś jest akcja - Sprzatanie Świata -, a może by tak - Posprzatać Forum - ... hehe
.. Niesłuszna droga wiedzie tam , gdzie żadne kary mnie nie ruszą. Mój los wykuwam sobie sam i sam steruję swoją duszą. Ostatnio edytowany przez Angelus - 17-09-2005 o 00:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Żory
Imię: Angela Dragon
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 29
Skille: 74/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Dzieki, poprostu szlyszalem od kolegi ze fist fiting daje cos jak sie wlai bjakas bronia i dlatego chcialem sie zapytac.
![]()
Chuck Norris po raz 3 doliczył do nieskonczonosci ![]() Chuck Norris umie przenosic prad w wiaderkach Chuck Norris umie dzielić przez zero. I zawsze otrzymuje prawidłowy wynik ![]() Chuck Norris nie umrze. On kopnie w kalendarz. Z półobrotu ![]() Chuck Norris złamał sobie sam nogę. Tylko po to, żeby wygrać paraolimpiadę Chuck Norris był już na Marsie. To, dlatego nie ma tam oznak życia ![]() Tylko Chuck Norris wie ile jest odcinków "Mody na sukces" ![]() Chuck Norris potrafi założyć hełm na lewą stronę
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() ja wole expic i bic lvle niz robic na nic fist
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
|
![]() hmm mnie zawsze zastanawialo jakiego potworka moga najmocniejszego zabic z fista Ci co maja go kolo 60 i wyzej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Hehe , ja zabijam spokojnie slima , mino archera.
Jeszcze trochę poskilluje i zobaczymy co można utłuc ![]() Mój skill fista to 75 < knight 56 lev. > ... hehe Dlaczego zacząłem to trenić to długa historia , może jutro napiszę. Oczywiście trenie dla zabawy , nie expie z ręki hehhe. Można powiedzieć , że to taki extremalny tibijski sport , nawalanie stworów z fista.
.. Niesłuszna droga wiedzie tam , gdzie żadne kary mnie nie ruszą. Mój los wykuwam sobie sam i sam steruję swoją duszą. Ostatnio edytowany przez Angelus - 17-09-2005 o 00:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight of Bhal
Gildia: Black Horde
Świat: Balera
Poziom: 136
Skille: 88/73
Poziom mag.: 7
|
![]() No cóż ja miałem moim druiedm fist fighting 22 i jak mi się nudziło zakładałem se power ring i szedłem się ponawalać z amazonkami
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() 2 x @up hehe ladnie to okresliles
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: B-sTok
Profesja: Paladin
![]() |
![]() -Angelus i jakie hity zadajesz tym fistem ? bo to dość ciekawe ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Świat: RL
|
![]() Jedynym atutem 'pięściarzy' jest to, ze moga chodzic na hunty z dwoma tarczami. Wprawdzie defy, dwoch itenów nie sumuja sie, to jednak pozwala to np. bloczyc dwa potwory jednoczesnie, przy pomocy dwóch towershieldów, a to juz jest dobry argument.
|
![]() |
![]() |