|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() w newsie bylo nawet napisane ze niewiedza
ale ja mysle ze to jest jedna z pobocznych nagrod z questa na HotA tak samo jak pharao sword, crystal arrow i faraon hearth
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
ten hammer to jedno wielke...nic :/ nie jest poboczna nagroda w tym quescie bo osobiscie wypytywalem ludzi ktorzy maja HotA na Antice i Securze i nic o tym nie wspominali, a znam ich na tyle ze nie powinnni miec powodow by mi nie mowic prawdy... ...that hammer sux ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() W skrzynce na trollach pod Ab.
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Guildford(UK)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Minne Reid
Profesja: Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Hiberna
Poziom: 17
![]() |
![]() Ten hammer to jest jak mi sie wydaje jakiś rare zaraz obok thunder Hammera, a co do tego czy jest dostepny z jakiegos questa na nowych obszarach dodanych po update? tego możemy się jedynie tylko domyslac...
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Masz do pokonania 4 trolle, 6 poison spiderów, 2 wolfy, możliwe żę pare bugów i rotów -.-
Nie umiesz czytać ? Co napisali poprzednicy ? Nikt w Tibii nie ma tego młota a Ty taki bohater z mani lasu z 11lvl chcesz zdobyć ten rar ? n00b plx |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: świnoujście
Stan: Aktywny gracz
Imię: Maciejus pogromcus
Profesja: Knight
Gildia: Resercheas dragon ball
Świat: Julera
Poziom: 16
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() niemożna go zdobyć a mam takie pytanko : czy to ty kamil z 5 C ze Świnoujścia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: (Caught) Somewhere in time
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2004
|
![]() ja uwazam ze takie qesty nie sa uaktywnione dopiero w nowych update zauwazyliscie ze maja lepsza grafike kazdy qest od lvla 100+ jest opisywany natibi.com ale sa toqesty truden i opisane sa tam tylko wskazowki nie jak wykonac ten qest.
Takie itemki sa niedostepn to bedzie jakis qest typu anhilatora.. I jest w nich lepsza grafika...Na nowe update |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 03:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Budka Z piwem
![]() |
![]() Cytuj:
i hamera tesz bym chciał mieć xP
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() Wg mnie ten hammer to pewnie jakiś RAR albo jest na queście tam gdzie ta mapa nieznana ze znakiem "?". A pomyśleliście, że może ten axe, który jest w ANK w sklepie gdzie leży pod czaszką nie jest lepszy od tego? Może tamten axe ma ataku 60. Niepotrzebnie się wszyscy tym podniecają.
Pozatem ten Hammer wcale nie jest najlepszy. Lepszy jest Stonecutter axe i Great Axe. Lepszy jest również Magic Long Sword i Warlord Sword. Ludzie mają takie bronie. Hammer nie jest najlepszy, już wg mnie lepiej zrobili, że udostępnili silver mace, jednoręczna 40:30.
Magical Trevor r0x ~~ Magical Trevor 1 ~~ ~~ Magical Trevor 2 ~~ "Everyone loves Magical Trevor..." ~~ super, krótkie pioseneczki z filmikiem // polecam, naprawde sp0x ~~ Ostatnio edytowany przez Magical Trevor - 15-03-2005 o 10:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Jak widzisz, jest to mapa Plains of Havoc. Aby zdobyć Hammer of Wrath, o którym wiemy dopiero od kilku dni musisz przejść przez nie i poszukać dziury. Nie przejmuj się, po drodze nie ma żadnych potworków, albo bardzo słabe. Np. GSy. Po zejściu do podziemi napotkasz sporo Dl..ee..trolli. Weź kolegę z boltami najlepiej. Potem idziesz tylko korytarzem i tam jest skrzynka. Otwierasz i bierzesz młotek. Tylko pamiętaj że aby go używać musisz mieć 120lvl!
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: z domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: wolf rupert
Gildia: Masters of Shadows
Świat: Honera
Poziom: 28
Skille: 11/22
Poziom mag.: 30
|
![]() Po pierwsze to quest spoling jakbysmy ci powidzieli
Po drugie skad mamy to wiedziec Po trzecie poco nabijasz glupie posty Po czawarte watpie czybys wogule przeszedl ten quest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Imię: Koszmar Aniolow
Świat: Keltera
Poziom: 179
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Po czwarte: Ty też byś go nie wykonał. Po piąte: przeczytaj regulamin zanim coś jeszcze napiszesz.
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Gildia: Brak :(
Świat: Pacera
![]() |
![]() Podobno wypada Omruca, czytałem na Tibia.pl, i daje link do tego http://www.tibia.pl/monsters.php?sort=potwor&id=93