|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Ostanie ćwierc finały Ligi Mistrzów...
Real Madryt - AS Monaco 4:2 AS Monaco - Real Madryt 3:1 AC Milan - Deportivo la Coruna 4:1 Deportivo la Coruna - AC Milan 4:0 Chelsea Londyn - Arsenal Lonydn 1:1 Arsenal Lonydn -Chelsea Londyn 1:2 FC Porto - Lyon 2:0 Lyon - FC Porto 2:2 Półfinały: Chelsea Londyn - AS Monaco FC Porto - Deportivo la Coruna !!!!!!!!!!!!!! Co o tym sądzicie? Półfinały bez Realu, Manchesteru, Milanu, Juve, Bayernu... ? Czy w Europie tworzą się nowe potęgi a może mieli po prostu szczęście? Ja osobiście uważam to za... szok! Nie wiem po prostu co się stało... teraz LM to nie ta sama LM... Teraz za kandydata na zwycięztwo typuje Chelsea... (lub Porto) ... a wy? Co o tym sądzicie? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Pierwsze to kibicowałem realowi, a teraz fc porto, a deportivo na drugie miejsce...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Alez sie cieszylem, gdy odpadl Real. Niecierpie tego klubu, jeszcze bardziej, niz Polonii. Skoro glowny cel, czyli odpadniecie Realu zostal osiagniety, to teraz jest moim faworytem jest AS Monaco, a jesli nie oni, to FC Porto, ktore darze sympatia, za pokonanie w poprzedniej edycji pucharu UEFA Polonii 6:0 i 2:0
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Real odpadł, no dobrze marred, racja, to nawet nie tak źle (ale jednak wolę Real od Polonii). Ale odpadły też inne dobre kluby, teraz to już dla mnie nie ważne kto wygra.
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() Jaja jak berety. Odpadli praktycznie wszyscy, których obstawiali bukmacherzy, o ich zwycięstwie(a chociaż obecności w finale) była pewna zgraja kibiców.
Gratz dla FC Porto. Jeszcze nie dawno grali w pucharze UEFA, teraz są już w finale LM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() Ja tam sądze że i tak wygra Juve
![]()