|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Tam gdzie ty
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warlord Xion
Profesja: Knight
Gildia: Death Alliance
Świat: Titania
Poziom: 48
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Nie jest to wprawdzie film na tibia.cam ale osoby posiadające windows media player powinni obejrzeć ten film bez problemu w oknie explorera bądź filmie ściągnietym na dysk .
http://web2.1276-1.1st-housing.de/mo...tsomething***** P.S Włączcie głośniki ! ![]() Jeśli coś będzie nie tak ,skopiujcie link do explorera.
WItamy w sieci Plus Gsm ,został pan połączony z tibią.pl Ostatnio edytowany przez Warlord Xion - 08-09-2005 o 21:44. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2005
|
![]() Siema warlord xion pamietasz Szymina
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jezeli fragi by Gamma, to bardziej to sa fragi Freedom niz Kazadum...
A pozatym, nawet jezeli unit przegra, dalej cie nie opuszcze i hunt bedzie az do rooka ![]()
HAIL & KILL Ostatnio edytowany przez Thorvind - 08-09-2005 o 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Sulechów
![]() |
![]() Tak jest ****a mac polska ma wygrac z brudasami ***anymi dawac dawac oby tak dlaej !!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Hail old friends ![]() Kiur ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Film dobry. Powodzenia w dalszej wojnie i jeszcze kilku fragów. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Nowa Sól
Imię: Latimerid
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Oath of Revenge
Poziom: 60+
Skille: PoCoMi
![]() |
![]() Cytuj:
Jak ktos jest patriota to bedzie za swoimi. Jezeli ktos chce niech uwaza ze nie ma narodowosci a jak ktos chce to niech bedzie za. Btw: HAIL FREEDOM HAIL KAZADUM HAIL MONOLITH AND ARRAKIS -------------------------------- 4ever in Avantic~
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Film zrobił Gammarus Corangor ,fragi widać po każdej części filmiku .Nie ja zrobilem ten film ,dostalem od kolegi pozwolenie na jego opublikowanie ,pozatym coraz więcej ludzi zaczyna znienawidzać unit za ich powalone zasady i przyłączać się do kazadum .
@Thorvind Twoja wypowiedź brzmiała jakbyś mnie huntował ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
|
![]() eh, co tu duzo mowic Gamma sie postaral
![]() @ripper czy jak ci tam ![]() Sprawa wyglada tak, Unit nie cieszy sie reputacja, poniewaz ma za soba pare ladnych akcji Pa. Wiele bym mogl opowiadac bo nawet ja kilka razy bylem poszkodowany, lecz nie powiem znam pare osob z unitu sa to ciekawe osobliwosci. Dawni kumple, terazniejsi Wrogowie ![]() Co prawda ja duzo nie zrobie 53 royalem, ale jednak zawsze marzylem skopac im dupy. Bylem na akcji na odiora jednak wcale nie pomoglem tylko bylem w tym tloku ktory biegl na cyclo go za***ac ^^ Moim zdaniem titania tak czy inaczej jest przegrana, zalozmy ze nie zna sie tam nikogo z h lvlow, i zaczyna sie gre w tibie, to nie polecam tam gry O ile pamietam byl tu filmik jak johnny krecil, owned komisarz i konniu, to byly fragi przed wojna i Kazadum deklarowalo wojne Unitowi. Geggo Dayre retired, heh w sumie dobrze dayre i tak kiedys z Fe trzymala a po wojnie lizala dupe unitowi zeby zostac w Elicie. Geggo to przydupas w rl unitow, takze mnie scigal za to ze ...? Nie wiem? mam fajny domek przynajmniej mialem ![]() ![]() bib
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Lytorio ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Mnie nikt nie bił u Froda .... a Lytorio pomogł mi zabijać Aadama na ank. [edit] Właściwie o jakiego lytoria ci chodziło ?
WItamy w sieci Plus Gsm ,został pan połączony z tibią.pl Ostatnio edytowany przez Warlord Xion - 09-09-2005 o 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2005
|
![]() Moj kolega zna Vazza z rl kiedys sie z nim zadawal i teraz all unit go chronia n ale... Teraz jak unit moze przegra to sie uspokoi troszke sytuacja i znowu wracam na titanie ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Nie wczuwajcie sie tak
![]() Heng~ |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: KnW
Imię: Bamberr
Profesja: Paladin
Gildia: Crazzy Squad
Świat: Eternia
Poziom: 56
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 15
|
![]() Normalnie filmik super zrobiony gratz
![]()
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluje swietnych fragow. Pokazcie tym idiotom kto ma rzadzic na Titanii,a nie majac 100+ lvl huntowac za nic. Oby tak dalej.3mam za was kciuki od samego poczatq. Hail Kazadum and Freedom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widzialem filmuk unitu jak padal konio-wybitnie to sie oni nie popisali celujac z sd i m walls,prawe ze zablokowali sobie droge wlasnymi m wallami -.-!!!
Po prostu wzieli ich na ilosc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
Unici sie znaja z rl (wiekszosc chyba) wiec maja duze zgranie. Widialem ta akcje (nawet jestem na filmiku ![]() ![]() A co do m walli to koniu tesz uderzyl jednym a Johny (nei pamietam ten co krecil film) drugiego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Kazadum i Freedom tez by rozje*** orshabaala jakby sie skrzyczeli to nie byl pokaz jakis wybitnych umiejetnosci tylko go wzieli na sposob -.- moze i sa zgrani ale niestety zapomnieli po co jest tibia nie zeby wkur**** ludzi i psuc im zycie tylko dla zabawy!! Gdyby nie unit gralbym na titanii ale nie ma sensu taka gra.Zrobisz lvl to albo jestes za unitem albo przeciw.Ja nigdy nie bede za a jesli nie jestes to padasz.Ci ludzie po prostu na rl maja jakies kompleksy,a teraz wyladowuja sie tu.Trzeba im przyznac ze sa zgrani,ale to nie jest jakies wielkie osiagniecie zabic kogos na wojnie w 10 osob. |
![]() |
![]() |