|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: ~szukam~
|
![]() Mam pytanie. co sie dzieje podczas laga. Ja często mam tak że przerywa mi połączenie na 2-3 sek tak co 5 minut. I zauważyłem że ten koleś (znaczy się moj Knight
![]() Np, jak nacisne na mapie rzeby szedł gdzieś w ****u daleko to czasem jak mnie ponownie polączy to koleś przeszedł juz z ekran sam, a czasem nic nie robi i dopiero kiedy mnie połączy to startuje z miejsca. Wiec pytam co sie dzieje z postacią jak net siądzie ?? czy np będzie sama atakowac stwra jeśli dałem zeby za nim chodził itd. itp. ?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() to zależy czy Twoje polecenie doszło do serwera...ja też mam często lagi i raz stoję na dole chcę się ropnąć a tu lag, gdy się zalogowałem ponownie patrze dostałem darmowego teleporta do świątyni xD musiałem biec po ciało, a najlepsze jest to, że wcześniej miałem dwa lagi jak zabijałem guarda i zerka i chociaż mieli po połowe życia to na lagu ich zabiłem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 168
Poziom mag.: 8
|
![]() jeżeli dla przykładu skilujesz z potworkami a one nic ci nie robią to nie musisz wpadać w panikę jeżeli będzie 15 min afk nastąpi automatyczny logout ( nawet w obenośći potworków ). No chyba że to będzie coś ciężkiego to pozostaje modlitwa albo telefon do przyjaciela
![]() |
![]() |
![]() |