|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2005
Lokacja: Racibórz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Teretor
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 28
Poziom mag.: 40
|
![]() Eternal March-Chosen Ones ~~vs~~ Lubaczów and Chorzów Team
Za kim jesteście wpisywać!! JA jestem za oby dwoma bo mam kumpli tu i tu Ale ja skonczyłem z nałogiem jak @@Tibia@@ PLX COMENT Xd Br? ![]() 4Ever RACIBÓRZ RULLLLEZZZZZZZZZ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Deep in swamp
|
![]() Muhaha~
Trudno to nazwac wojną ![]() Zrookowili sobie chary i tyle, a na dodatek w zasadzie tylko Leisona ubili xD Szkoda tylko ze Michelle i Shu sobie zmarnowali chary : (
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Sir Diament
Profesja: Knight
Gildia: Aldora
Poziom: 24
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
|
![]() zrookowali chary dla frajdy...teraz po updacie beda grac na new servach...
lolz i o jedno zapytam czemu mowisz ze zabili tylko leisona jak np dangerous heart zabil posterunkowego bialego i jeszcze gokos chyba 16 ludzi spod dp itp |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2005
|
![]() Piszę tutaj ponieważ zbytnio nie widze innego miejsca, czy wie ktoś za co Ognisty Rolnik dostał hunta, został skatowany okradziony etc. przez gildie Lost Realms, poprostu nie wiem czym zawiniłem najpierw mnie okradziono a potem zato zabito
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
|
![]() @up
Ostatnio na aldorze dochodzi coraz częściej do PA, w szczególności przez członków gildi, które zostały wymienione w pierwszym poście. Dzisiaj widziałem jak gracze z choosen... ubili 40+ knighta, prawdopodobnie bez powodu. Dopóki nie będzie nowej wojny, to wysoko lvlowi gracze nie będą mieli gdzie walić runkami i będą się znęcać nad słabszymi. Tak więc lepiej NIKOGO nie obrażać ani nie wdawać się w konflikty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Imię: Shin Croner
Profesja: Druid
Gildia: Mens Of Black
Poziom: 27
Skille: ^_^
Poziom mag.: 31
|
![]() wreszcie coś sie dzieje na Aldorze
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2005
Imię: Grevelo
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 9
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() A co tu do gadania Eternal March And Chaose One to sa gildie w ktorych jest duzo wysokich lvl a Lubaczow to np Royal Mazio, Don Mlaskano..... a nawet jak juz z Lubaczow to mają po 8lvl
![]() |
![]() |
![]() |