|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir-Wojtek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brute Force
Świat: Hiberna ^';,;'^
Poziom: 113
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Kumple tez mnie pojechali. Trudno w filmie tak czy siak nie mialem zamiaru obrazac glodujacych dzieci(tych prawdziwych), tylko w dosc dyrastyczny sposób ukazac ze nic sie w tym nie robi. No ale skoro tak ciezko jest do kogos dotrzec ta forma przekazu to nie bedze sie wysilal.
Film nie obrazuje moich poglądów na temat glodujacych połamanych dzieci, wrecz przeciwnie. Sir-Wojtek to postac...wcielila sie tu w pewna role. Jesli kogos ilm urazil tu ma oficjalne: Przepraszam. no to by bylo na tyle. Ostatnio edytowany przez Sir-Wojtek Hiberna - 19-09-2005 o 21:22. Powód: IQ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() BEZNADZIEJA !!!
nudy, nudy, nudy ... z takim lvl myślałem, że coś pokażesz ale nie dość, że film to kompletna strata czasu to jeszcze do tego te teksty ... normalnie jak bym słyszał 5 letnie rozpieszczone dziecko -.-" ja mam kasę i jestem wielki....jak zaczełeś się śmiać z kogoś kto nie ma co jeść to już mnie normalnie dobiłeś swoją głupotą ![]() jeżeli nie chcecię się zdenerwowac głupotą autora to lepiej nie ściągajcię ! Ostatnio edytowany przez zimne_piwo - 19-09-2005 o 17:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
--Pracuje okresowo (wakacje) od 4 lat. Kasy nigdy nie mam za duzo. texty po prostu traktowac na luzie. Jesli bedziesz podchodzil do wszystkiego tak powaznie to ....to nie wiem co (muahah) NIE WSZYSTKIE FILMY MUSZA POKAZYWAC ZABIJANIE POTWORKÓW WOJNY CZY PKING. Istnieja ludzie co lubia posmiac sie, pobawic. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2005
Lokacja: Zgorzelec
Imię: WalSieNaRyj
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Death Angels
Świat: Guardia
Poziom: 35
Skille: 20/25^^
Poziom mag.: 43
|
![]() glupi beznadziejny film ... ale fajny domek ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() JEDNEGO jestem ciekaw ...lol
Film trwa troszke.... W filmie wazne sa texty.... W filmie bardzo wazne jest by odbiorca mial IQ ~100 W filmie wazne jest to by odbiorca wiedzial co to Giertych, Kmicic ;] i BIedronka. FILMU GDZIE WAZNE SA TEXTY NIE OGLDA SIE W przyspieszeniu 20x. CO w 100% zrobili ogladajacy gdyz....filma trwa troszke a posty pojawily sie wrecz automatycznie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() człowieku weż Ty nie mów o inteligencji, bo jeżeli Ty na samym początku puszczasz teksty:
17:06 Sir-Wojtek: ;] 17:06 Madracis: Hi ;] 17:06 Sir-Wojtek: jestesmy na vizji ;] 17:06 Madracis: ouch xD 17:06 Sir-Wojtek: yep 17:06 Sir-Wojtek: dzis dla dzieci 17:06 Madracis: idziemy pic ne? 17:06 Madracis: ;] 17:06 Sir-Wojtek: tych biednych 17:06 Sir-Wojtek: i polamanych 17:06 Madracis: taa 17:06 Sir-Wojtek: co nie maja na mleko 17:06 Madracis: ![]() 17:06 Sir-Wojtek: my im pokazemy ze mamy 17:06 Madracis: Yes! 17:06 Sir-Wojtek: i ze z nimi wcale sie nie podzielimy 17:06 Sir-Wojtek: a takie s****iele 17:06 Sir-Wojtek: jak ci aktorzy 17:06 Sir-Wojtek: i tak sie z wami nie podziela 17:06 Sir-Wojtek: i my tez nie 17:06 Sir-Wojtek: i gówno mnie obhcodzi 17:06 Madracis: ofcourse ![]() 17:06 Sir-Wojtek: ze nie masz co jesc 17:06 Madracis: i pic 17:06 Sir-Wojtek: i pic 17:06 Sir-Wojtek: zdychajcie tam 17:06 Sir-Wojtek: a my idziemy pic mleko 17:06 Madracis: jak cos dzwoncie do nas : 0. 700 ~~ 17:06 Madracis: hi 17:06 Sir-Wojtek: hi 17:06 Dane: Just a minute, Sir-Wojtek. 17:06 Madracis: milk 17:06 Madracis: yes 17:06 Madracis: bye 17:06 Dane: Please come back from time to time. 17:06 Dane: Welcome to the wave cellar, Sir-Wojtek. 17:06 Sir-Wojtek: 5 milk 17:06 Dane: Do you want to buy 5 bottles of our revitalizing milk for 20 gold? 17:06 Madracis: xD 17:06 Sir-Wojtek: yes 17:06 Dane: Here it is. 17:06 Sir-Wojtek: muahah 17:07 Dane: Please come back from time to time. 17:07 Madracis: ok 17:07 Sir-Wojtek: gogog 17:07 Sir-Wojtek: utani hur ""Europe - The Final Countdown 17:07 Madracis: 1 za ? 17:07 Sir-Wojtek: za franka ! 17:07 Madracis: utani hur 17:07 Sir-Wojtek: FRANEk 17:07 Madracis: Ok 17:07 Sir-Wojtek: JESTESMY Z TOBA 17:07 Madracis: Gulp. 17:07 Sir-Wojtek: Gulp. 17:07 Madracis: BUAHAHAAH 17:07 Madracis: 2 za? 17:07 Sir-Wojtek: 2.? 17:07 Madracis: no niewiem ![]() 17:07 Sir-Wojtek: za kicki ? 17:07 Madracis: kaca mam :9 17:07 Madracis: xD 17:07 Madracis: dobra 17:07 Sir-Wojtek: za kaca i kicki 17:07 Sir-Wojtek: by nie powracaly 17:07 Madracis: yea 17:07 Sir-Wojtek: Gulp. 17:07 Madracis: Gulp. 17:07 Madracis: 3 najwazniejszy ? 17:07 Sir-Wojtek: i ostatnia butla 17:07 Sir-Wojtek: ? 17:07 Madracis: ![]() 17:07 Sir-Wojtek: hmm... 17:07 Madracis: za wszystkich Polaczkow? 17:07 Sir-Wojtek: nie 17:07 Madracis: ktorzy nie wiedza co czynia ze graja w ta po***ana gre? ![]() a reszta jest jeszcze głupsza... widzisz tu gdzies chociaż napomnienie, że sobie jaja robisz z głodu i biedoty? bo ja nie widze, cały czas tylko się śmiejecie z ludzi biednych i głodnych...inteligencja? wiesz wogóle co to znaczy? mózg - jeszcze trudniejsze słowo ... może czas pomyśleć co się pisze a potem zacząć robić filmy -.-" EDIT: normalnie szkoda mi Cię, jezeli chciałeś pokazac sytuację Polaków wyśmiewając innych to naprawdę mi Cię szkoda...niby co przez naśmiewanie się z ludzi pokazuję się ich sytuację? no to już widze jutro w TV jak jeden z polityków mówi w sejmię: jesteście porąbani, ja mam super wóz, dom za 1 mln złotych i wogóle jestem taki gruby bo wcinam co chwila coś, a wy tam biedaki idzcie do smietnika bo nie macię co jeść -.-" czy nie tak prezentuje się Wasz film? =\ Ostatnio edytowany przez zimne_piwo - 19-09-2005 o 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: AIE
Świat: Xerena
Poziom: 118
|
![]() OMG !!!
FILM DO KITU (brak słów...) ![]() Domek slaby itemy tez. Ja na 40 lvlu lepsze mialem... a kolega na 30 ![]() Moim zdaniem masz 11 lat max ![]()
What happened to you You've played the victim for so long now in this game What i thought was true It's made of fiction and i'm following the same But if I try To make sense of this mess I'm in I'm not sure where I should begin I'm falling, I'm falling |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2005
|
![]() "jeszcze do tego te teksty ... normalnie jak bym słyszał 5 letnie rozpieszczone dziecko -.-" ten ziomek ma 11 lat i nawet go znam chodzi do cafe koło kościoła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Naprawde sie zawiodlem na waszym IQ.
Byc moze jest tylko wasz poziom wykształcenia i przez glowy wam slowo nie przeszly slowa: jak metafora, skecz sytuacyjny, ironia...aaaaaaa ***itne jełopy które nie nie rozumieja ze to jest powiedziane tak by inteligenty odbiorca domyslil sie ze cos jest nie tak z naszym państwem. I srednio wykształcony człowiek sadzilem ze poradzi sobie z odzytaniem prawdziwego przesłania filmu (oprócz tego co ma rozśmieszyć) bo o ile sam początek moze budzić wątpliwości to po oglądnieciu całości nikt nie powinien mieć wątpliwości o co chodzilo autorom. Teraz dla mniej kumatych: Wątek glodujących dzieci, chcialem tu pokazac ze nie robi sie nic i gówno wszystkich obchodzi ze ktos tam gdzieś gloduje. Robi sie smieszne akcje jak Pij Mleko, POdaruj posilek ect nakarmi sie jakis odsetek i społeczeństo sie cieszy. Ja uważam ze to gówno daje...na swiecie gloduje setki milionów jak nie miliard dzieci i jakos nikt nie wnika. Sir-Wojtek w tej scence...a zreszta i tak to czytaja 11 letnie debile.....i zaloze sie ze nikt nie ogladał calego filmu DALEJ NIE MA NIC O DZIECIACH..anyway. ANALIZER-> jakbym znal ludzi twojego pokroju szybko bym sie wyprowadzil. I nie chce tu nikogo obrazać. Po prostu dosadny "skecz" czesto staje sie skuteczna forma przekazu czy protestu przeciwko pewnym zjawiskom. Ale wy lubicie odczytac cos doslownie nie uzuwajac przy tym swojego mózgu. I jezeli zdaza sie okazja ze mozecie kogos skrytykowac to po prostu robicie. Przypomina mi to recenzje z radia Maryja ;] które z przyjemnością słuchalem w gronie przyjaciół....LEPSzEJ komedi nie znajdziecie o ile nie jestescie na poziomie inetelktualnym potęcjalnych odbiorców. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() człowieku nie poruszaj już kwesti inteligencji ani wykształcenia, bo jak byś miał jedną z tych rzeczy chociaż trochę to byś wiedział, że ten Twój skecz nie jest śmieszny i zupełnię nie na miejscu....myślisz jak jakiś arystokrata z dawnych czasów, ja jestem bogaty więc pokaże biedakom, że są biedni, może ich to naprowadzi co mają zrobić by być bogatymi -.-"
takie akcje jak Pij mleko nie mają sensu? widać, że brak Ci mózgu, bo jeżeli chociaż jedno dziecko dzięki temu bedzie miało co jeść to już jest sukces...ale gdzie tam pan bogaty widzi jednego człowieka, pan bogaty to pewnie będzie robił akcje lepperowskie i wysypywał zboże, bo skoro nie dociera ono do wszystkich ludzi na świecie to nkomu się nie należy -.-" obrażasz ludzi z forum? no tym to już się zajmą modki i wyciągną z tego konsekwencje ![]() ![]() wracając do skeczu, jeżeli byś wyskoczył z takim skeczem w swojej szkole lub na miescie to nie wątpię, że dostałbyś w ryj i to nie od jednej osoby -.-" a tak wogóle to do kogo chciałes trafić tym skeczem, mówisz, że on ma pomóc głodującym...to po co robisz to na forum, jezeli tak bardzo martwią Cię głodni, chorzy i biedni (choć na filmię ich tylko wyzywasz) to po co dajesz to na forum, idz do sejmu, na ulicę i rób manifestację.... no pewnie, że dalej nikt filmu nie oglądał, bo jak widzi, że taki 'pan bogacki' wyzywa ludzi to się odechciewa oglądać -.-" podsumowując, pan bogacki chciał stworzyć skecz, stworzył film w którym wyzywa ludzi i potem tłumaczy nam użytkownikom forum - przez niego nazywanymi DEBILAMI - że film na ukryty podtekst, który są w stanie zrozumieć tylko bardzoooo bardzooo mądrzy ludzię lub ludzię na poziomię pana bogackiego -.-" |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Białystok
Profesja: Knight
Świat: Aldora
Poziom: 30
Skille: 70/67
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Nie rozumiem jak można tak się do kogoś przyczepic ? Zrobił filmik o czymś innym niż Tibia to wy się rzucacie widac, że za dużo przed kompem siedzicie i odbija wam powoli... ja rozumiem napisac text np. "Sorki niezbyt rozumiem o co w tym chodzi nara" ale wy to ... lepiej już nic nie piszcie :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Profesja: Knight
Skille: 51/48:/
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ej no filmik jest zajefajny
![]() Widze ze to nie Wojtek (przypuszczam ze tak masz na imie ![]() ![]() No a teraz moge isc do qmpli pic... MLEKO XD
Niedlugo zrobie podpis. Wlasnie szykuje galerie do ktorej moglbym dac tu linke ![]() Ostatnio edytowany przez Sais - 20-09-2005 o 16:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Selena / Kyra
Poziom: 79
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Dziecko, zrozum ze te texty byly upokarzające dla ciebie i ty nie pievdol o naszym IQ tylko pomylśl czy ty masz 1/10 tego co my!!! Moze wyblagales starom zeby ci pacca oplacila, moze zbierales na niego 5 lat a naprawde sam jestes jakims gnojkiem zpod smietnika co zebra pod kosciolem na kafejke?? dobra sry za daleko poszedlem
![]() Zacznij opowiadac o swoich przygodach dedach jakies mile filmiki rub a nie obrazaj wiekszosci polski!!! ![]() ![]() POZDRODLA WSZYSTKICH Ps Sir wojtek posluchaj sobie tej piosenki!!! ![]() ![]()
Nie wiesz co mówic to mów nie wyraźnie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez palladin Vieniox - 19-09-2005 o 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2005
|
![]() Cytuj:
Mnie się wydaje że to prawdziwe oblicze Polski jeszcze Ciebie nie dotyka lub nie dotyczy skoro uważasz że ten film jest taki "Zły" przed wyborami to nawet niezła solucja aby się zastanowić co będzie w tej naszej Polsce!. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Selena / Kyra
Poziom: 79
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Cytuj:
Ehh... Mylisz sie... Ja nie należe do głodujących dzieci których nie stac na mleko... Ale nie należe tez do ludzi bogadych... Jak miał bym oceniac mojom sytulacje finasową od 0/100 to ocenil bym ja naaa... 30 ![]() Mi ledwo starcza na jedzenie ale starcza... A wojtek upokarza ludzi jak ja i biedniejszych... Dlaczego on im to robi??? Czy to jego wrogowie??? Coś mu zrobili??? Nie rozumiem tego... Byc moze kiedys sam bedzie kiedys w takiej sytułacji ze nie bedzie go stac na mleko a ja sie wtedy nie bede smiac... Wiec to jest tibia... czeba na to zwrucic uwage... I umieszczac tu filmy na temat tibi z huntow, pkowania czy czegos tam a nie obrazajace tibie!!! No a wojtek mam pytanie... W jakim celu nakręciłeś ten film??? I Jakim prawem oceniasz nasze IQ??? -.- Naprawde jestes prymitywem -.- Jeśli robiłeś to celowo!!! ![]()
Nie wiesz co mówic to mów nie wyraźnie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez palladin Vieniox - 20-09-2005 o 15:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
daj link plz |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szczecin czyli mega wieś
|
![]() Sir-WOjtek:
Filmu nie obejrzalem bo go skasowales za szybko ale powiem tak : jaja można robić sobie ze wszystkiego i nikt nie może ci tego zabronić. Zimne piwo: Że masz gg zamiast iq to twoja sprawa ale widać że nie masz poczucia humoru. I na dodatek jak ci sie film nie podoba to powiedz to raz i wierz mi że wystarczy -.-" Down: Nie powiedzialem wcale że ja się z takich rzeczy śmieję tylko że można się z tego śmiać i to wcale nie bylo o wypadku na ulicy ani o męczeniu nauczyciela ( dla tych co go poniżali bylo to śmieszne zaprzeczyć nie mona po ich chichotach non stop) A tak poza tym to naucz siĘ kiedy siĘ piszE Ę na końcu zdania a kiedy E bo widzĘ żE ty chyba tego niE wiesz -.- (jak chcesz siĘ przyczepić do mojego L to nie masz do czego mi mi siĘ klawiatura rypiE)
DLACZEGO W ŻADNEJ GAZECIE NIE MOGE ZNALEŹĆ RECENZJI TIBII?!?!?! Ostatnio edytowany przez Saviour of Sula - 20-09-2005 o 21:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez zimne_piwo - 21-09-2005 o 19:53. |
|
![]() |