|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Zamość
![]() |
![]() Taj jak wyżej jak można zrobić sobie Former Names, po co to jest, do kogo sie zwrócić o pomoc związaną z tym?
i co to daje?(oprócz tego że mamy dwa imiona? Przepraszam że jest ten temat w Dziale MAINLAND ale nie wiedziałem gdzie go zamieścić! Jak się nie spodoba to proszę o usuniecie POzdrawiaM |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Formers name pojawia się kiedy imię postaci zostało zmienione. Jest to stare imię postaci. Imię może zostać zmienione, kiedy jest nieodpowiednie i np. kogoś obraża.
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No dobra... a jeśli ja chciałbym sobie w mojej postaci dodać Former Names, to musze klikać do GM tak? z Tego co wiem to Former Names czyli ta nowa nazwa jest aktualna oraz stara również (w tym przypadku to "Obrażalskie") Jak to jest dokładnie?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie - kiedy zmienisz imię tylko jego nowa wersja jest aktualna...
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() To jest tak ze jak dostaniesz Namelocka(za imie gwalcace[sic!] Tibia rules) to stare imie pojawia ci sie w Former Names, a na VIPach twoich kumpli automatycznie zmienia sie twoja xywa... Ale jak w wyszukiwarce na tibia.com wpisze sie twoj Former Name, to i tak cie znajdzie(vide Leszek Miller)...
I to nie jest tak ze masz dwa imiona, tylko masz hanbe ze nie umiales sobie nawet imienia dobrac ![]()
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzięki za Informację
![]() Możecie już skasować ten temat chyba ze sie komuś przyda ![]() Pozdrawiam |
![]() |