![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2005
|
![]() Jest to filmik z harmoni
![]() Pokazany jest quest triangle tower. Ci co wybieraja sie na tego questa niech zobacza co tam jest ![]() ![]() LINK: http://rapidshare.de/files/3678169/w...t_xDD.rec.html Pliz jak komus sie nie podoba to nie wyzywac odrazu tak ok? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Daleko
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ban please
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2004
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny gracz
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
niema pokazanej drogi jak dojsc wiec to niejest quest spoiling(czytaj regulamin) @topic gratz questu btw przyspamowalem cie troche na tym quescie ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() No troche przyspamowales ale jest gites
![]() Ciesze sie ze sobie poradzilem z takim lvl tam na ostatnim pietrze A co do tego bana to za co?? no powiedz bo nie wiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() Stary ja tego questa zrobilem na 19 29 mlvl z czego sie cieszyc i jeszcze pytasz sie czy dziala niewitka OMG ;/ zgroza
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() LOL chcialbym to zobaczyc chyba z blokerem zes to robil.....
![]() ja bylem z kolegami bo to byl nasz wspolny wypad gildiowy poczatek takie otwarcie......a film daje ten takim co chca ten quest zrobic a nie wiedza co tam jest a nie takim jak ty co tylko umia wyzywac i ponizac kazdego... daj cos sam od siebie moze byc nawet zdjecie chce zobaczyc jakies fajne.... ![]() To nie jest film zebym sie popisal przed kims ale chce komus pomoc niech np. taki 8 lvl zobaczy co tam i jak tam jest cieciu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() jak by niemial chacka to tez bym sie mondrowal po pierwsze to tam niema nic do blokowania i zrobile tego questa jeszcze raz na mniejszym lvl niz 20 i ci pokaza jaka z ciebie lamka .1)lvl ghule wow 2)niewitka i HMM 3)GFb dla Stalkerow i Ghuli i HMM dsty dalej mana shield i monk 2 sd i Witch 2 sd i epxo dzienkujemy i zotaje Geomancer
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() oooo LOL zrob tak jak ja dwarfa 2 sd i reszta gfb w tym raz za 120 i za 115 ***nij w to cos to pogadamy
![]() I jeszcze raz mowie nie chwale sie tylko pokazuje ludzia ktorzy nie wiedza co tam jest i ***a mnie to ze ty na 20 lvl to zrobisz mam to w dupie ![]() Poprostu wiem ze wielu ludzi nic nie slyszalo o tym quescie i nie wiedza co tam jest I TO DLA NICH ROBIE TE FILMY I POMAGAM TAKIM LUDZIA A NIE WYSMIEWAM IC OD NOOBOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekam pokaz questa jakiegos mi i tez z takimi potworkami jak wymiatasz PROSZE NIE MOGE SIE DOCZEKAC!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobra cwaniaku taki kozak to zobaczyny niezasmiewam sie tylko ty napisale "ciesze sie ze zrobilem to na takim lvl" o to chodzilo 30 lvl do tego questa jeszcze z taka ekipo chodzi o to ze bys nieprzesadzal z trudnoscia i niewlewal sobie jaki jsetes dobry bo ten quest jest latwy a to ile walisz to wiesz ..........lvl i mlvl
i Gratz udanego questa dobrze to zrobilescie tylko na duzym lvl to 000 frajdy Ostatnio edytowany przez Fornal - 06-08-2005 o 00:17. Powód: ;/ skleroza |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#11 | |