|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Kase wysłałem już 16 kwietnia w piątek już czekam ponad 2 tygodnie. Co byście zrobili na moim miejscu. List wysłałem poleconym z priorytetem bo czekanie chyba już nie ma sensu.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() List ?? No to morzesz poczekać nawet 3-4 tygodnie. Wierz jak działa nasza poczta polska. Ale o wysyłaniu PACC'a przez list to jeszcze niesłyszałem.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Wieszok: To normalny sposob wysylania. Tylko ze priorytetem nie czeka sie 3-4 tygonie, tylko 3-4 dni.
Raul: Jak wyslales poleconym, to dostales na poczcie karteczke, ze wyslales. Pojdz na poczte i dowiedz sie, list na pewno nie zginal (nic w przyrodzie nie ginie ![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |