|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Na emeryturze
Imię: ~
Świat: Celesta
|
![]() Witam was wszystkich.
Wpadłem na pomysł aby zasugerować podzielenie kategorii "FILMY" na 2 części, a mianowicie na WMV i pliki rec. Myślę że to dobry pomysł ponieważ osoby szukające czegoś konkretnego szybciej to znajdą. ;-) Dziękuję. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Tyle, że tych pierwszych tak wiele nie ma, a jak ktos umie korzystać z szukaczki to i tak sobie poradzi, po co sie rozdrabniać?
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
|
![]() IMO może nie jest to konieczne, ale podzielenie na dwa działy na pewno nie zaszkodzi, a zapewne ułatwi wyszukiwanie filmów. Dlatego popieram tą propozycję.
@down No nie wierzę raczej, że taka maleńka zmiana spowolni forum. Ostatnio edytowany przez Pablosso - 22-06-2006 o 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @Pablosso: jedna zmianka, dwie, trzy, cztery, pięć, dwadziescia, osiemdziesiąt, sto pietnascie maleńkich zmianek już napewno zaszkodzi...
@pawepek: napisałem, że jak ktos umie szukać, a jak nie umie, to niech się nauczy ![]()