|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() to byl pierwszy pomysl drugi to sprawdzenie lvl PK trzymaj SHIFT i kliknij na postac jesli ma taki lvl jak ty lub o 1 wyzej to skop mu zadek nie ma innego wyjsca ![]() Jesli ktos ma leprzy pomysl na PK niech mowi!! |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
![]() |
![]() Co do Pierwszego sposobu to musze to jescze sprawdzić z kumplem...
ale drugi... Dzisiaj miałem taką sytuację: Druid 11lvl i Knight 12 lvl chcuieli mnie zabić (ja 15lvl) no i dobra niby jade ich równo z łuku ale oni mnie też potem... miałem kilka krytycznych sytuacji (jakiś 2-3) bo nie trzybałem dystansu od nich a druid walił z e-bomb (chwała mu za to bo przy okazji zabił swojego kumpla i siebie ![]() Mój sposób na Pk może nie jest super skuteczny ale jak pk nie kumaty to działa: Jak nas goni PK to uciekamy do jakieś drabiny, schodów itp. (ale nie dziury) i ciągle schodzimy w dół i wchodzimy na góre, jak pk niema fieldów to dobrze, ale jak ma to lipa. Więc tak w dół i w góre... aż nam zniknie krzyżyk i szyblo ctrl+q (logout) zogujemy się jakieś 30 minut albo godzinę puźniej i cieszyby się życiem ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Buuuuu
|
![]() @1
Zostajesz w grze przez 30 sekund, moze sie udac jesli atakuje nas jeski niekumaty koles z bardzo niskimi skillami - ogolnie kiebski pomysl. @2 Zycze powodzenia w wykanczaniu rycerzem z kilkoma IH na 20 lvl sorca na 15 lvl z plecakiem SD i pelna mana.