Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 19-09-2003, 22:37   #1
Wampirek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2003

Wampirek ma numer GG 3088437 Adres Jabbera do Wampirek
Domyślny Czy jestem sam???

To juz chyba jakas choroba... mianowicie wlazlem na jakiegos gamedex'a cos w tym stylu i szukam czegos podobne go do tibii i co 15-20 minutek zerkam na tibie czy juz mozna wejsc.... To odosobnione uczucie? Czy Wy tez je macie ze... jest pustka... ?( ?( ?( P.S. siedze na www.tibia.pl juz 6h i 30 min bo brak mi Tibii.com. To jest jak ze szkola gdy sie do niej chodzi to chce sie wyc bo znowu geografica bedzie pytac, znowu sprzataczki beda wrzeszczec ze nie zmienilas/les butow... ale jak nie ma szkoly to teskni sie za tym fizykiem co ciagle doswiadczenia robi, za szkolnymi obiadkami , za ta sexowna blondyna z 3A(dla chlopakow), za tym przystojnym milczacym brunetem z 2C(dla dziewczyn)... Dlaczego porownuje? Bo jak gra sie w Tibie to ma sie dosc tych PKsow, zlodziei, looterow, noobow, ale teskni sie za mezem/zona, kumplem z ktorym miales/las isc na GS'a i teskni sie za lekarstwem na nude...przygoda... napiszcie czy myslicie inaczej...
Wampirek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-09-2003, 22:47   #2
Dark Ice
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 09 2003

Domyślny

Stary powiem Ci ze calkowicie zgadzam sie z Toba!!!Ja tez co chwila sprawdzam czy moze tibia sie zaladuje a tu NIC.Dopiero teraz czuje jak bardzo potrzebuje tibi i ile czasu na nia poswiecam.

Pozdro dla spragnionych TIBI!!!!!!
Dark Ice jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2003, 00:10   #3
Bloody_Izual
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2003

Bloody_Izual ma numer GG 6608391
Domyślny

2 dni temu miałem nadzieje iść do MOLS(byle nie za głęboko)a tu klapa koniec grania w tibie, i teraz też widze jak pusto we mnie jest gapie się od 16 w ekran tego forum.
Bloody_Izual jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2003, 08:00   #4
rex
Użytkownik Forum

Lokacja: Gdynia City

Domyślny

mnie na to forum ściągnęło brak tibii, wczoraj dokładnio co 5 minut włączałem www.tibia.com zaby sprawdzic czy działa, siedziałem tu i czytałem co piszecie z nudów nie wiedziałem co robić, tylko przeglądałem forum, patrzyłem czy juz działa i wysyłałem sygnały do kumpeli
i tez mi brak tibii, jeszcze nigdy nie tesknilem tak za jakąś grą, ciekawe dlaczego.
jja mam niski level bo mało gram przez szkołę, no i gdy przychodzi weekend taki numer. specjalnie miałem nadzieje ze jak dużo czasu to wyjde z tego rooka i bede mógł sie zająć poważną grą, oby jeszcze dzisiaj to zrobili bo ja tak nie wytrzymam
rex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2003, 08:06   #5
Yelen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 09 2003

Domyślny

Fakt zycie bez Tibi to nie zycie.Ja mialem tyle marzen nabic okolo 40lvl i pacc kupic a teraz musze czekac.
A no i teraz powstala Tiba 2(to jest przenosnia)tylko ze tibia pisemna na tej stronce.Zebyscie mnie zle nie zrozumieli to chodi o to ze teraz wszyscy siedza an tibi.pl i tylka wala posty(czyli tibia 2)

Yelen
Rubera
thais
pally
lvl??
Yelen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2003, 08:11   #6
rex
Użytkownik Forum

Domyślny

no właśnie siedza i walą posty, zobacz jak to forum sie rozbudziło ! 8) wczoraj został pobity kilka razy rekord odwiedzalności tego forum, to też jest +
oczywiscie wszyscy z wielkim żalem czekamy na prawdziwą tibie w której znowu mozna by sie wybrać ze swoją ekipą na polowanie i nabijanie expa...
stary 20-09-2003, 08:20   #7
Phykson
Użytkownik Forum

Phykson ma numer GG 3819709
Domyślny

Ja też nie mogę się doczekać. Miałem iść na cyklopy i wiele innych stworków, a tu (_ _)
Phykson jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2003, 08:29   #8
Wampirek
Użytkownik Forum

Domyślny jak odpalacie?

Ja zawsze jak odpalam tibie to robie tak: Tibia moj numer i haslo i nim sie zaladuje otwieram 2 internet expy jeden tibia.pl drugi tibia.com. od biedy jeszcze jeden exp i otwieram cennik z tibii.pl
stary 20-09-2003, 08:56   #9
rex
Użytkownik Forum

Domyślny

jesli dzisiaj nie włączą tibii to zapowiada sie kolejny nudny dzien i w dodatku pewnie znowu zostanie pobity rekord odwiedzalności na forum i pewnie dojdzie kolejnych 1000 postów, ja pewnie tez bede tu siedział i czytał jakie opinie wysnuwacie na rózne tematy, no i oczywiscie bede patrzał czy jzu działa tibia :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
stary 20-09-2003, 09:14   #10
Maxepe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 08 2003

Maxepe ma numer GG 1114104
Domyślny

Jeśli nei włączą Tibi to przez sobote i niedziele padnie rekord odwiedziania forum, a nudy nieziemskie bedą. Ja już wytrzymać nie moge licze że zrobią to jak najszybciej :rolleyes: :rolleyes:
Maxepe jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2003, 09:31   #11
ktos_ze œwiata NOVA
Użytkownik Forum

Wyślij wiadomość przez ICQ do ktos_ze œwiata NOVA
Domyślny

LUDZI!!!!!!!!!!!
no co wy nie macie innych zajec niz tibia??

zaraz sobie zjecie sniadanko i na dwor do kolegow lub z dziewczyna do kina czy cos, a nie wy zamiezacie spedzic caly dzien przed kompem
na basen pojdzcie( ja dzis ide )

a wiec juz wylaczac te durne kompy i na dwor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ktos_ze œwiata NOVA jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2003, 09:35   #12
Wampirek
Użytkownik Forum

Domyślny ZALOBA

A ja siedze w czarnym ubranku z melonem...welonem...no tym czyms czarnym na glowe! i placze bo Tibii nie ma!

Oczywiscie tes post to zart A tak na serio to na tarchominie sa albo dzieci w wieku 5-9 lat gora albo goscie co za sama facjate powinni dostac 20 lat bez wyroku, a reszta siedzi w domu jak ja... a do dziewczyn jestem troche eee niesmialy ...plywac nie lubie wiec siedze tutaj....
stary 20-09-2003, 09:45   #13
rex
Użytkownik Forum

Domyślny

ja dziewczyny aktualnie nie mam, jak ktos po mnie przyjdzie to wyjde, na basen nie lubei chodzic bo nienawidze chloru, jesli ktos z moich kumpli po mnie przyjdzie to se z chęcią wyjde a jak nie to se poczekam na tibie
stary 20-09-2003, 10:30   #14
darken
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 09 2003

darken ma numer GG 3286156
Domyślny

Jesli w poniedzielk nie bedzie tibi to moj swiat sie zalamie. Moj dzien zwyle wygladal tak.budze sie, tibia sniadanie,tibia,szkola,na przerwie tibia,do domu cos jem i tibia. Teraz w mojim zyciu jest pustka, chyba pojde pograc w noge... no coz ta awaria ma swoje zalety :mozecie zrobic rachunek sumienia tego co dotej pory zrobiliscie w tibi. tylko nie myslcie ze zaraz przyjdzie rozgrzeszenie. a tap pozatym czas na odkrycie: swiat jedek i snieje a matrix zawsze mozna wylaczyc
darken jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2003, 10:48   #15
Kodal
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 09 2003

Domyślny

Eeeee też mi brak Tibi, ale nie zgadzam się z wairiem, że to jest jak szkoła i jak jest to się chce wyć a jak nie ma to siem tęskni bo jeszcze nigdy nie miałem reakcji wycia z nudow lub myśli kiedy się już skończy Tibia:/ Ale zgadzam się za to z tym że jak jej nie ma to tęsknie Nom Tibi cos czuje że troche nie będzie(obym się mylił), ale to tylko moje przeczucie.
Kodal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2003, 20:16   #16
Grubol
Użytkownik forum

Grubol ma numer GG 3384168
Domyślny Ja tak niemoge żyć!!!

Do tej pory grałem na modemie. Założyli mi stałe łąncze i ...1 dzień grania-buuuuuuuuuu!NIEMA TIBII!!!(niewiem co ja robiłem przed tymi wakacjami bez tibii)
Grubol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2003, 20:25   #17
pawwwlo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 09 2003

Domyślny

ludzie nie patrzcie czy dziala bedzie dzialac w poniedzialek
pawwwlo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2003, 20:39   #18
emce
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 08 2003

emce ma numer GG 4213361
Domyślny

Panowie tibia nie jest w zyciu najwazniejsza ale zalezy jak dla kogo bo przez ostatni miesiac wakacji gralem 15 h dziennie !!!!! a oto opowiesc jak sie zaczela przygoda z tibia :O
Pewnego dnia poszlem z braciakiem do cafe bo jeszcze nie mialem neta i pokazal mi tibie z opczatku myslalem ale syf w zyciu w to nie zagram
za tydzien poszlismy znowu do cafe i pokazal mi i chwile mu pomoglem i mi sie nawet spodobala
jego postac to byla bik na calmerze ale z powodu wpadniecia do dziury na pustyni a nie mial liny dziura miala 2 pola zadnych potworkow to zostal tam na zawsze jednak wtedy powiedzialem sobie ze na pewno nie zaloze sobie konta bo to nudne tak ciagle grac i chcialem grac na jego charakterze bylo to pod koniec czerwca
I przyszedl upragniony dzien podlaczenia neta ale nie gralem w tibie tylko (to byla polowa lipca) surfowalem po sieci az nadszedl sierpien kiedy postanowilem sprubowac swoich sil efektem byla postac emce na calmerze i gralbym nia dalej gdyby nie fascynujacy swiat pk a tylko dlatego ze na jakims forum przeczytalem pomiedzy wojnie pk z thais i carlin a to bylo w tym piekne tak to powstala postac Emzi of Dragons na trimera ktura 2 razy byla zabita przez pk i 2 razy zabila kolesi co chcieli mnie zabic niskie lev mieli wiec poszlo latwo teraz tego wyboru nie zaluje i proponuje polakom zrobic jaks impre na serwach z okazji powrotu sensu siedzenia przed kompem czyli TIBI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec jesli sa chetni to moze cos takiego zrobimy huh ale sie rozpisalem ale to jest wlasnie piekne ze dla tibii mozna zrobic wszystko
emce jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-09-2003, 20:42   #19
Wampirek
Użytkownik Forum

Domyślny DZIEKI!!

DZIEKI LUDZISKA ... teraz wiem ze nawet jesli to uzalezninie to przynajmniej grupowe!)
stary 20-09-2003, 20:44   #20
emce
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 08 2003

emce ma numer GG 4213361
Domyślny

uwaga zakladam temat wasza przygoda z tibia prosze o pisanie w nim jak sie to zaczelo czyli przygoda z tibia
emce jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania