|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam w tym temacie chcialbym pokazac wam zycie swoje jak i moich kolegow z Lucery.Na poczatek jednak same advanced poniewaz nie robie jakis super questow itp. Wiec zaczynamy :
Shielding 73 ![]() Shielding 74 ![]() Sword 74 ![]() Sword 75 ![]() I zaczolem expic : 36 lvl ![]() 37 lvl ![]() 38 lvl ![]() A tutaj Eq i skile ale nie teraznijsze: ![]() Narazie tyle jutro wybieram sie na Guardy bo musze w weekend dobic 40 lvl wiec moze beda jakies hity i mam nadzieje ze advanced. Pozdrawiam i czekam na commenty
20:51 Alkonn [25]: ,,i,, (>.<) ,,i,, RoB LoDa nA sChODaCh ,,i,, (>.<) ,,i,, Ostatnio edytowany przez Dzienciol - 06-10-2005 o 23:18. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Poland
Imię: Sir Gimli
Profesja: Elite Knight
Gildia: Elementalis
Świat: Lucera
Poziom: 206
Skille: 97/86
Poziom mag.: 10
|
![]() No ladnie ladnie,ale troche malo tego dales.. same advanced walnij cos lepszego
![]() LUCERA (ROX) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki , lvl postaram sie nabic w weekend a skiluje znowu od 40 lvl do 80 sworda wiec nic ciekawego nie bedzie , ale mam nadzieje ze koledzy z lucery cos przesla
![]() @up ooo widze ze kolega z lucery A tutaj mozecie wiezyc lub nie ale to advanced (troche stary bo juz jest 40 mlvl) ale mojego prawdziwego taty ktory takze gra na lucerze: ![]() Pozdrawiam Jutro postaram przeslac chociaz jednego advanced a moze takze jakis fajny hicior wpadnie z GS ![]()
20:51 Alkonn [25]: ,,i,, (>.<) ,,i,, RoB LoDa nA sChODaCh ,,i,, (>.<) ,,i,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Gratz adv jak tak dalej pujdzię to coś osiągniesz ;D
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Wiekszosc moich ss'ow w czasie retired zginela, a jedyny cenzuralny to ten ;p
blok gsa ja mialem wtedy jakos 25 lvl mike jones 23 ;P troche wiecej uhow poszlo niz sie spodziewalismy.. ![]() a tutaj dzisiejszy drag.. nie wiem po co to dalem ale zawsze jakis ss ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Osd Uhahany - 07-10-2005 o 15:14. |
![]() |
![]() |
#6 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() Wielkie gz dla skili i eq! tez kiedyś gralem na lucerze;] powodzenia(daj jakies foto z huntów)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Siemka pare ss'ow z zycia lucery -.-
Poczatki skillowania :/ ![]() skillowanie... ![]() No to juz troszke lepsze skille ![]() ![]() ![]() Adv plx... ![]() Nice ![]() ![]() Pokoj w gh ![]() ![]() Slub ziomka ![]() ![]() Unt chcacy moj g arm, ale lolek ![]() Ucieklem jeje ![]() Unt cienias ![]() ![]() Nastepny slayer za nic :/ ![]() Wkoncu 6mlvl ![]() ![]() Looty z poha ![]() ![]() I na koniec quest ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Infernok gratzz wszystkich ss-ów , a teraz ja z dzisiejszego hunty na guardach , najpierw jednak cos wam powiemiem.Zdjec jest tak malo bo najpierw ja blokowalem guardy koledze a pozniej on mial mi blokowac , a wiez zaczynamy :
Wieksza ilosc guardow niz 2 na klate byla dosc niebezpieczna xD : ![]() Tutaj wlasnie nasza ilosc zycia po takim spotkaniu z chyba 6 guardami : ![]() A tutaj , jakby to powiedziec zawsze potrzebna chwila na relaks xD : ![]() Niestety moje zamierzenia sie nie spelnia juz tlumacze dlaczego.Mialem w weekend zrobic 40 lvl jednak dzisiaj gdy kumpel zaczol mi blokowac guardy po moich 5k doswiadczenia trafilismy na pewnego pana na guardach , ktory zaczol mnie klepac , a za co ??? , za to ze zabijalismy guardy . Mial on 63 lvl Rp z red skullem chyba sie zdziwil poniewaz stracil 1,5bp uhow i chyba z 10 zary uzyl exura vita , poniewaz dostawal baty,Niestety musielismy uciekac do depo bo koledze konczyly sie uhy , gdy dobieglismy ten oto czlowiek bardzo mnie rozsmieszyl , poniewaz powiedzial mi ze mamy zaplacic mu po 10k !!! Ja zapytalem sie za co a on ze za Uhy ktore na nas stracil i bolty xD Postaram sie jednak zamiescic jakies fajniejsze ss'y ale chce podniesc sword do 76 jak narazie ![]() Pozdrawiam P.S Wiem ze zdjecia moze nie sa wspaniale ale moze jakies commenty xD z gory thx
20:51 Alkonn [25]: ,,i,, (>.<) ,,i,, RoB LoDa nA sChODaCh ,,i,, (>.<) ,,i,, Ostatnio edytowany przez Dzienciol - 07-10-2005 o 23:09. |
![]() |
![]() |