|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: In your nightmare
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Widzial ktos z was the evil eye ?jesli tak to napiszcie gdzie i co wypadlo
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Kluczbork
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ladnie :D
Profesja: Knight
Gildia: top secret
Świat: Isara
Poziom: 3??
Skille: 6?/6?
Poziom mag.: 4?
|
![]() Ja widzialemhity lecial z zwarciu 400-500 a z magi 700-800 Niepowiem gdzie bo sie tam ludzie bede tam dedac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
|
![]() @up
Widac ze masz 11 lat, powiedz mi dziecko jaka masz postac? Kazdy wie ze poprotu klamiesz. jzli jestes tkai cfany to id pogadaj z mama o takich glupotach . @ on topic Gdyby kto widzial TEE bylo by bardzo glosno . Podobnie bylo z Orshaballem!
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Thorgal Eleandril
Profesja: Knight
Gildia: Nikt mnie niechce do gildi :p
Świat: Azura
Poziom: 65+
|
![]() The Evil Eye to normalny boss nie zaden tam Orshabal, respi on sie na hg na duzym cmentarzu. Evil Eye sumuje dsy i wystepuje w otoczeniu elder beholderow ktore sumuja crypt shamblery oraz gazery.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() The Evil Eye to boss. Respi się w losowym odstępie czasu w HG. Gdzieś na forum był filmik, a w podpisie mam link do postu w którym policzyłem statsy Evil Eye'a choć mogą być błedne.
PS. "MEDŻIK BUTON"