|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Otóż na wstępie chciałbym zaznaczyć iż czytałem manuale o odzyskiwaniu konta po hacku, ale tam nie znalazłem żadnego rozwiązania. W wakacje mój przyjaciel przeżył smutną rzecz jaką jest utrata konta. Możliwe że ściągnał sobie keyloggera, ale zrobił formata i wszystko powinno być OK. Próbowaliśmy odzyskać jego konto jednak zrobiliśmy to zbyt późno, ponieważ w wakacje nie było nas długo w domach i nie mieliśmy dostępu do Tibii. Hacker po zdobyciu passów zmienił password i e-mail. Niestety miesiąc, który jest okresem w którym można wysyłać e-mail z passem na stary mail minął i e-mail hackera został zatwierdzony. Czy jest jeszcze sposób na odzyskanie konta? Piszę o tym dopiero teraz z kilku powodów, np. przyjaciel pogodził się ze stratą konta ale chciał poPKować no i jego żal do starej postaci powrócił.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Jezeli sprytny (jak to go nazywaja niewtajemniczeni) "hacker" nie zmienil recovery keya to mozesz odzyskac konto dzieki niemu. Inaczej nie ma sposobu.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest jeszcze sposób z administratorami servisu, gdzie posiada maila... Innego już chyba nie ma oprócz tego co powiedział Shin~
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Niestety, kolega nie ma PACCa ani nie miał więc nie ma też rec-keya. Ma ktoś może jeszcze jakieś alternatywy?
|
![]() |
![]() |