|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() ![]() Ściągam filmik o pk i nagle patrze a knight kupuje SD UH oraz EXPLOZION w sklepie nad depo w ankh oO zaskoczyło mnie to totalnie bo nie wiedziałe o tym do tej pory ??? ![]() 20 sd kupil za 6.5k Macie jakiś link do tego ile kosztują w sklepach albo wiecie ile reszta kosztuje ??? Ten sklep to był ten gdzie można kupować czyste blanki itp. Czy można w każdym sklepie kupić ??? Nawet w Ab np. ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Tak. Runy można kupićw każdym sklepie magicznym. Jest tak od update'u, kiedy to trudniej robić runy przez sp. Osobiście uważam, że one wcale nie utrudniają gry uczciwym graczom.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() A ktoś zna ceny ???
Bo 6.5k za bp sd to nie wielka różnica zależy od świata 5k-5,5k a tu w sklepie 6.5k hmm ciekawe ile uh ;] i explozion ??? ![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() SZUKAJ!!!
Jezuu co za ludzie! Po co wchodzisz na forum jeśli szukać nie umiesz?? A wystarczy zobaczyć za ile mozna kupic jedną runke czegoś i se obliczyć ile bedzie za bp. OMG wiecej nie powiem, bo chcem zebyś się leniu napracował ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Leniu jak nie chcesz odpowiadać to nie gadaj
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2005
|
![]() Moze gdybys chodzil do szkoly, i rozumial newsy z tibii.com to bys niemial takich niespodzianek...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Rumunia
|
![]() Zgadzam się w zupełsości z większoscią. Jak chcesz wiedziec ceny to idz do sklepu i mów
ty:hi NPC:elo ziom ty:ultimate healing rune NPC:to kusztuje xxx, czy napweno chcesz?? ty:Nie dziękuje, n00by nie używają uhów NPC:to zbijaj z mojego sklepu Ostatnio edytowany przez Osa Rumun - 04-10-2005 o 17:03. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
![]()