|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() Trenowałem sobie na dwarfach. Odgrodziłem się parcelem i fajnie się trenowało aż do czasu gdy przybiegł n00b na 10 lvl i mi parcela zakosił
![]() Na szczęście miałem drugiego ![]() PS: chyba to w złym dziale napisałem, więc proszę o przeniesienio do np. mainland.
Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Na czas krótkiego banu (30 dni) przesiadam się na stare konto ![]() Ostatnio edytowany przez Sindbat - 06-10-2005 o 06:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() jezeli rzucisz na parcel, boxa itp. odpowiednia ilosc rzeczy to on "zniknie" pod nimi, ale nadal tam bedzie... cyce albo przesuwalby go, albo poprostu zniszczyly...
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() ... a mozna przez to przechodzic, poniewaz po update wprowadzili taka wlasnie mozliwosc. Kiedys robienie wlasnie takiej "niewidzialnej bariery" bylo czesto stosowane i nie do rozszyfrowania dla poczatkujacych/niezbyt obeznanych graczy.