|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Niestety wg mnie nowe rengi są mało czytelne [ nie każdy wie fioletowe runy (hmm) są lepsze od zielonych (lmm)] n i nie wiedzą jak wygląda najleprza runa albo pusta.
ze strzałami było łatwiej ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja sie powoli przyzwyczajam
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() A kogo to obchodzi ? Oceniasz ludzi po ilości postów ?
Przynajmniej mamy jednego Power postera, który pisze posty tylko dla rang (...)
![]() |
#4 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() @djkuter
Cytuj:
![]() Rangi są raczej ze względu na to że są ładniejsze od strzał (bo np power arrow pochodzi jeszcze z klienta 6.0 ![]() Ale temat zostawiam, chce poznać opinie o nowych rangach~ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Nowe rangi są obrzydliwe, nie mogę wręcz na nie patrzeć. Mówię poważnie. Strały były znacznie lepsze. Po co wogóle te zmiany? Nazwy rang może są minimalnie lepsze, ale obyło by się bez nich, a te runy są znacznie brzydsze i zajmują więcej miejsca. Mi power arrows się podobały.
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() mi osobiscie tez nie podobaja sie ani nowe rangi ani ich "obrazki" . ale to byc moze dlatego ze jestem przyzwyczajony do starych
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Moim zdaniem od czasu do czasu przydaje sie jakas odmiana. Można by się bardziej postarać z tymi rangami ale nie są one takie złe, da się przeżyć. Strzały były minimalnie gorsze a do tego już mi obrzydły z kretesem, więc odmiana była porządana.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Mnie donbijaja te lmmy.
Przeciez to obrazajace arrowsy rox! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Może niedlugo zrobicie jakieś sety
![]() ![]() ![]() ------------------------------------ Czasami trzeba mieć troche samokrytyki , ale niezaduzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Jak już nie mogą być tosty, to niech przynajmniej wrócą te strzały!!
![]() |
#11 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() A mam pytanie: Jak było głosowanie czy się podobają nowe obrazki rang zanim je wprowadziliśmy to gdzie byliście? Wtedy zapadła decyzja wiekszości ludzi się podobało. No cóż wiadomo że decyzja jest odowalna i zawsze możemy wymyślić coś innego, albo wrócić do tych strzał.
Mi się strzały osobiście nie podobały, były już przestażałe troche były. Strona idzie do przodu, forum też więc zmiany muszą być. Co do tych argumentów troche dziwne żeby ktoś grający w tibie nie wiedział co to za runy. Ludzie najczęściej zaglądaja jakie czary są w tej grze to powini się już po tygodniu orjentować. No ale skoro się większości nagle nie spodoba to jak mówiłem zmienimy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Był pomusł żeby potwory były jako rangi np.przybysz to rat a imperator to demon.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Dobo Srobo
|
![]() Kwestia przyzwyczajenia~ Za 2-3 tygodnie się przyzwyczaicie, i się wam spodoba
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
Popieram! Giermek moze byc to val/amazonka/witch ![]() To moj setnyt poscik jejeje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
p.s zwierzaki raczej nie przejda, gdyz sa troche przydużawe, a duzo osób ma na avatarach potowra z tibii - i w takiej konfiguracji wyglądałoby conajmniej głupio ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Mi się tam podobają, ale jak dla mnie trzeba to urozmaicić.
5 * LMM są troche głupie. Nie lepiej zamiast tego dać np. 2 runy Explosion, a potęzniejsi mają już np SD (Moderatorzy- UH bo leczą forum ![]() Na końcu mistrz ma paralyze rune, etc. Tyle jest run że na pewno się trafi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Rangi mogą być(Ja niezwracam nanie uwagi), a jeśli chodzi o ludzi którzy chcą sobie podnieść rangi to najwiecej takich jest w dziale "Tajemnice Rooka"(I bardzo bym poprosił jakiegoś Czarodzieja ot by usunoł te śmieszne Tematy(dlatego prosze o usunięcie a nie o zamknięcie bo są tam takie żeczy powypisywane że można pomyśleć że to forum schodzi na psy).
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() A ja na to wale... Dla mnie hmm lepszy od poison arrowa 8) ale ogulnie prawie nie patrze w tamtą stronę oprucz przeczytania nicka użytkownika
![]()
![]() |
#19 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Mi tam się szczały obrzydziły. Napoczątku, przez pirwszy dzionek musiałem se w łepetynce popodmieniać i zapamientać nowe rangi ale to pestka, każdy wie, że LMM jest gorszy od HMM'a a HMM'a każdy powinien znać
![]()
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
JESTEM ZA POTWORKAMI!!!
![]() |