Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 08-10-2005, 08:32   #1
Gala Zazater
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Domaradz

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
Poziom: 67
Skille: 22/28
Poziom mag.: 59
Domyślny Problem przy logowaniu się do tibi.

Problem mam taki jak napisałem w temacie czyli nie moge sie zalogowac do tibii.Ale zacznijmy od poczatku.7 dni temu wlasnie dostalem pacca. Zamawialem go przez tibia .pl I po tych siedmiu dniach chce sie rano zalogowac do tibii i nie moge..Tak samo nie moge zalogowac sie na strone tibia.com.Podczas logowania wyskakuje mi komunikat albo :
1."Account disabled for vive minutes.Please wait"
2."Account number or password is not correct"
Nie wiem czy dobrze zrobilem ale myslalem ze jak zmienie haslo to moze cos pomoze.Jednak po zmianie hasla nadal jest to samo.
Bardzo prosze o pomoc w tym problemie poniewaz dopiero co pacca kupilem 1 raz w zyciu a tu dni uciekaja a ja nie moge grac
Powyzej opisalem caly problem i jeszcze mam pare pytan :
1.Czy mozliwe jest to przez to ze zaakceptowalem pacca na stronie tibia.com mimo iz na meila nie przyszlo mi potwierdzenie od tibia.pl o wplacie pieniedzy.Bo tak pisze w regulaminie ze tibia.pl poinformuje na meila o wplacie pieniedzy a ja nie dostalem emaila ale zobaczylem ze na stronie tibia.com juz jest wiec zaakceptowalem
2.Watpie w to ale dla pewnosci zapytam czy to mozliwe ze jest to zwiazane z hackiem?
3.Czy jest mozliwe ze to sie samo odblokuje i jezeli tak to po to po jakim czasie?
Jeszcze raz bardzo prosze o pomoc bo nie chce stracic postaci i pacca. Szukalem na forum podobnych problemow i owszem bylo cos 2 tematy ale nie bylo odpowiedzi na ten problem.
Gala Zazater jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-10-2005, 09:45   #2
grzysztof
Użytkownik Forum

grzysztof's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2005

Domyślny

nie do konca rozumiem ale powiedz jak zmieniles haslo i zaakceptowales pacca skoro sie nie mozesz zalogowac na stronce tibia.com ? jesli nie mogłes zalogowac dopiero po zmianie hasla to moze cos poknociles i zmieniles na inne niz myslisz. Sprobuj sobie wyslac haslo na maila i zobaczyc czy aby napewno masz dobre.
grzysztof jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-10-2005, 11:05   #3
boorex
Zbanowany

boorex's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Domyślny

Nie chce straszyc ale ten komunikat Account disabled for five minuts przyprawia mnie o dreszcze dlatego ze takie cos mialem jak mialem haka ale 70% szans jest ze chodzi o pacc ... PzDr narks
boorex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-10-2005, 14:59   #4
Elgar Verm
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 10 2005

LOL NIemart się

Kiedyś miałem to samo i niema obawy ze to hak. Mi to przeszlo po 3 dniach
Elgar Verm jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-10-2005, 21:19   #5
Łolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2004

Domyślny

Tak to mzoe byc hack, ale nie koniecznie.
Czy zmieniales e-mail pzrzez recover keya?
Jeśli tak to wiedz że przynajmniej w moim przyapdku bylo tak ze musialem odczekac 1-2h bo wyskakikwaly tego typu komunikaty (acc disabled, pass incorecrt, ip blocked for 30 min.) lecz gdy odczekalems obie tw 1-2h to wszystko gralo =).
Łolek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania